• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nelson: Neće nas zavarati forma Radničkog

Plejmejker crveno-bijelih ističe da njegovi saigrači pred meč u "Jezeru" (srijeda, 18.00) neće biti prevareni trenutnim skorom Kragujevčana.

 Nelson: Neće nas zavarati forma Radničkog Izvor: MONDO

Posljednji duel Crvene zvezde Telekom i Radničkog biće dugo urezan u sjećanje navijača oba kluba.

Tim Dejana Radonjića pobijedio je u polufinalu Fajnal fora ABA lige u Laktašima poenom razlike. Tačnije, promašajem kapitena Kragujevčana Danila Mijatovića u posljednjoj sekundi.

Ekipa Miroslava Nikolića od tada planira osvetu crveno-bijelima, a prvu priliku da je "serviraju" imaće u srijedu u 18.00 časova, kada će u svojoj dvorani dočekati Igora Rakočevića i saigrače.

Uoči puta u dvoranu "Jezero", na šesti okršaj sa Radničkim, u Crvenoj zvezdi Telekom su optimistični. Plejmejker Demarkus Nelson poštuje narednog rivala.

"Radnički ima veoma kvalitetnu ekipu. Ovo će biti naš šesti duel ove sezone, tako da iznenađenja ne bi trebalo da bude. Veoma ih respektujemo, a naše poštovanje su zaslužili odličnim igrama ove sezone", izjavio je Amerikanac za klupski sajt.

Plejmejker je bio drugi najbolji strijelac tima u pobjedi nad Konstantinom u prošlom kolu. U niškom "Čairu" ubacio je 15 poena.

Zvezdin starter dobro zna da je Radnički u teškoj situaciji i da mu "visi" plasman u ABA ligu sljedeće sezone.

"To nas svakako neće zavarati. Činjenica je da su zabilježili nekoliko neočekivanih poraza, ali to je tim sastavljen od izvanrednih igrača. Ukoliko želimo da ih pobijedimo, a to je svakako naš cilj, moraćemo da pružimo 100 odsto svojih mogućnosti", dodao je on.

Prema Nelsonovom mišljenju, crveno-bijeli moraju da budu veoma agresivni u odbrani od domaćih šutera.

"Moramo i da budemo fokusirani tokom svih 40 minuta i tražimo priliku za postizanje lakih poena. Nadam se da ćemo u Kragujevcu ponovo imati podršku naših navijača kao što je to bilo na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća. Zato ih pozivam da dođu u halu i pomognu nam svojim fantastičnim navijanjem", dodao je Nelson.

Zvezda će još jednom nastupiti bez povrijeđenog Aleksandra Cvetkovića, a naredno kolo Superlige Srbije dočekuje na trećem mjestu, sa skorom 7-3. Radnički je peti, sa po pet pobjeda i poraza.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC