• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eurobasket 2013: Španija bez Pau Gasola

Najbolji košarkaš "furije" poslije obavljenih zahvata na koljenima potvrdio da neće biti u sastavu tima za Evropski šampionat u Sloveniji ovog ljeta

 Eurobasket 2013: Španija bez Pau Gasola Izvor: MONDO

Pau Gasol neće pomoći Španiji na Evropskom šampionatu u Sloveniji. Košarkaš Los Anđeles Lejkersa saopštio je da je podvrgnut intervencijama na oba koljena i da oporavak traje tri mjeseca.

"Na koljenima su mi 9. maja obavljeni zahvati i oporavak će trajati oko tri mjeseca. Uz dogovor sa ljudima iz medicinskog tima moram da saopštim da, nažalost, neću moći da pomognem Španiji na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, iako sam želio da igram. Prioritet mi je da se oporavim i spemno dočekam početak sljedeće sezone. Što se tiče narednog nastupa za nacionalni tim, biću na raspolaganju reprezentaciji Španije na Svjetskom prvenstvu 2014. godine", saopštio je Gasol, poželivši reprezentaciji Španije mnogo uspjeha na Eurobasketu 2013.

Pau Gasol je 2009. godine nastupao na EP u Poljskoj, uprkos tome što je neposredno pred početak šampionata polomio prst lijeve ruke, pa je igrao sa bandažom i dao veliki doprinos osvajanju zlatne medalje.

On je bio proglašen za najkorisnijeg igrača šampionata, a kao i tada, i 2011. u Litvaniji, bio je vođa španskog tima do odbrane titule i biran je u idealan tim šampionata.

Selekcija Španije, koja brani titulu evropskog šampiona osvojenu u Litvaniji 2011. godine, na Eurobasketu u Sloveniji igraće u grupi C sa reprezentacijama Poljske, Slovenije, Hrvatske, Češke i Gruzije.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji igra se od 4. do 22. septembra.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC