• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Belošević im donio pobjedu!

Trener Radničkog nezadovoljan suđenjem protiv Crvene zvezde Telekom, požalio se na neujednačen kriterijum, posebno najboljeg srpskog arbitra.

 Nikolić: Belošević im donio pobjedu!  Izvor: MONDO

Ilija Belošević u nedelju je sudio finale Evrolige, Olimpijakos - Real Madrid, bez ikakvih zamjerki.

Na Fajnal for je ispraćen optužbama predsjednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, a dva dana po povratku u Srbiju žrijeban je za derbi 11. kola Superlige, Radnički - Crvena zvezda Telekom (66:72).

Odmah poslije utakmice, našao se na udaru trenera domaćih Miroslava Nikolića!

"Pobjedu je (Zvezdi) direktno donio Belošević. U više navrata je suđeno da koš Zvezde važi, uz dodatno slobodno bacanje, a kada je naš Ćapin na isti način, pod prekršajem, bilježio poene, to nije priznato. To su direktne sudijske greške", revoltirano je pričao popularni Muta.

"Nas niko ne štiti! Mnogo je da se borimo i na terenu i van njega. Belošević je veliki sudija, sudio je deset puta na Fajnal foru Evrolige, ali se stalno nekome priklanja. Kao da postoji specijalni zadatak da budemo izbačeni iz ABA lige, što ruši interes srpske košarke".

Kragujevčani tri kola prije kraja imaju dvije pobjede manje od četvrtoplasirane Vojvodine, koja bi po sadašnjem stanju na tabeli Superlige išla na Jadran uz plaćanje specijalne pozivnice.

Radnički u subotu gostuje upravo Vojvodini, gdje bi se porazom definitivno oprostio od četvrte pozicije i plej-ofa.

"Ima šanse, borićemo se do kraja. Idemo u Novi Sad da pobijedimo. Jesmo se udaljili od cilja, ali valjda će biti i kikseva drugih u ovom takmičenju, ne samo naših. Imamo dosta pehova, ali borićemo se kao što smo to uradili i protiv Zvezde".

Nikolić je čestitao Aleksandru Ćapinu, što je derbi odigrao "pod injekcijama", a naglasio je da se izostanak Birčevića zbog povrede itekako osjetio u skoku.

"Zbog toga smo izgubili utakmicu. Imali smo i po tri skoka Zvezde u jednom napadu. Njima čestitam na zasluženoj pobjedi. Borili su se, kao i mi, koliko smo mogli sa ovim fondom igrača".

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC