• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iza napada na Danilovića ne stoje navijači

Predrag Danilović noćas izboden nožem. Operisan je, trenutno je stabilno, rečeno za MONDO. Posjetio ga Vučić, kaže da se čak i šalio.

 Iza napada na Danilovića ne stoje navijači  Izvor: MONDO

Dežurna ekipa Urgentnog centra za MONDO je potvrdila da je Danilović sa teškim povredama stomaka, glave i ruke došao sam jutros oko tri sata u Urgentni centar.

On se poslije obavljenih operacija sada nalazi na Odjeljenju intenzivne njege i u stabilnom je stanju, rekao je dežurni ljekar.

MONDO saznaje i da Daniloviću u napadu nisu oštećeni unutrašnji organi, da ima povredu tetive palca i manje rane na glavi.

I direktor Urgentnog centra Zlatibor Lončar saopštio je da je Danilović primljen s teškim povredama.

"U pitanju su ozbiljne povrede koje su adekvatno sanirane. Operacije su uspjele, a o posljedicama povreda znaće se u narednom periodu", rekao je Lončar za B92.

Da je Danilović zadobio je teške tjelesne povrede opasne po život, potvrdio je i direktor policije Milorad Veljović. On je na konferenciji za novinare rekao da je Danilović zadobio ubodne povrede u sukobu u jednom kafiću u Košutnjaku. "Policija provjerava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok svega toga", kazao je Veljović.

Hitna pomoć je, kako je Tanjugu rekla portparolka dr Nada Macura, pritekla u pomoć Daniloviću oko 2,30 časova u ulici Kneza Višeslava, u restoranu "Kafanica", u blizini Više hidrometeorloške škole.

Macura je navela da je Hitna pomoć primila poziv od MUP-a zbog povrede u tuči.

Kako je prenio dežurni ljekar, predsjednik KK Partizan je po dolasku Hitne pomoći na lice mjesta imao posjekotinu na glavi, ali ne i ubodne rane.

On, kako je rečeno u Hitnoj pomoći, nije želio da bude odvežen u Urgentni centar, već se vratio u restoran. "Meni nije potrebna Hitna pomoć", rekao je dežurnom ljekaru Danilović, navodi Macura.

Portparolka Hitne pomoći navela je da je Danilović vjerovatno u kasnijim satima zadobio povrede trbuha i ruku, zbog kojih je kasnije prebačen u Urgentni centar.

Prema informacijama iz MUP-a, Danilović je "na do sada neutvrđeni način" zadobio povrede opasne po život, nakon svađe u restoranu u Košutnjaku.

Danilović je uboden u stomak i presječena mu je tetiva palca desne ruke, poslije svađe u restoranu "Kafanica", u Ulici Kneza Viselsava 62, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

"Danilović je odbio saradnju sa policijom i sam se u toku noći javio u Urgentni centar i zatražio ljekarsku pomoć, gdje je konstatovan stepen tjelesnih povreda", rečeno je.

Kako navode u MUP-u, incident se dogodio oko 2,20 časova: "Danilović je po našim saznanjima prošao postupak reanimacije i zbrinut je u Urgentnom centru."

U zvaničnom saopštenju MUP-a navodi se da policija intenzivno istražuje sve okolnosti u vezi napada na Danilovića i da napad nema veza sa navijačkim grupama.

Ovaj incident "nije ni u kakvoj vezi sa večerašnjim odigravanjem 'derbija' u Beogradu ili sa navijačkim grupama", navodi se u saopštenju.

Policija intezivno radi "na rasvjetljavanju svih okolnosti incidenta".

Prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić posjetio je danas u Urgentnom centru predsjednika Predraga Danilovića. Vučić je reporteru Tanjuga poslije posjete rekao da Saša Danilović "dobro izgleda" i da se u ćaskanju s njim "čak i šalio".

(MONDO, foto: MN Press )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC