• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren 8. tradiconalni kamp "Dejan Bodiroga"

U Trebinju je treningom prve smjene mladih košarkaša počeo 8. tradicionalni međunarodni omladinski košarkaški kamp "Dejan Bodiroga".

 Otvoren 8. tradiconalni kamp "Dejan Bodiroga" Izvor: MONDO

Kamp će i ove godine okupiti perspektivne košarkaše sa svih kontinenata. U narednih 25 dana, u tri smjene, u kampu će boraviti oko 350 djece, a tokom ove sportske manifestacije biće organizovan i minibasket turnir pod nazivom "Kup prijateljtva".

Proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga istakao je da je zadovoljan rezultatima i načinom rada trebinjskog košarkaškog kampa, te da ga posebno raduje što iz godine u godinu sve više mladih košarkaša iz svih krajeva svijeta borave u kampu, gđe im vrhunski stručnjaci produbljuju znanja iz oblasti ovoga sporta.

Direktor kampa Milivoje Karalejić kaže da je cilj da se ispune očekivanja sve djece koja dođu na košarkaški kamp "Dejan Bodiroga", te izrazio nadu da u tome i uspijevaju uz pomoć vrlo iskusnog trenerskog kadra, sjajne logistike i izuzetnih terena kampa.

Svaka ekipa imaće svoju žurku pod koševima "strit bol", takmičenje na trgovima, kao i mini basket na travi, te svoje veče za predstavljanje, kao i jednodnevni izlet na more i krstarenje.

Najperspektivnije učesnike, po jednog u svakoj smjeni, "Dejan Bodiroga kamp" nagrađuje jedinstvenim doživljajem, boravkom na Fajnal foru "Evrolige", po čemu je ovaj kamp jedinstven.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC