• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović: Neophodna pomoć države

Predsednik crno-belih u intervjuu listu "Informer" ponovio da crno-bijeli nisu privatni klub i da će teško opstati u postojećim uslovima.

 Danilović: Neophodna pomoć države Izvor: MONDO

Košarkaški klub Partizan očekuje da mu država Srbija pomogne, jer je "rezultatima to najpoštenije zaslužio", kaže Predrag Danilović.

"KK Partizan je dijete države, kao i SD Crvena zvezda. Ne tražimo pet, deset ili 50 miliona, nego da država nađe sredstva koja bi trebalo da omoguće rad kluba i da pri tom prati i kontroliše gdje taj novac odlazi. Zbog toga u našoj upravi sJede predstavnici 'NIS' i 'Telekoma'", rekao je prvi čovjek Partizana listu "Informer".

Račun kluba već nekoliko nedelja je u blokadi zbog neplaćenog poreza i po tom pitanju nije bilo promjena, otkako je Danilović prošle sedmice održao konferenciju za novinare.

"Znam da ministarstvo omladine i sporta ne može tu mnogo da pomogne, ne mogu to ni samo Vučić ili samo Dačić. Blokadom Partizanovog računa se ništa ne dobija i čudno je da se to radi dva dana po osvajanju titule. Mi smo na toj listi dužnika tek na 360. mjestu".

Danilović je ponovio da klub ne traži otpis duga, već reprogram, ali i tada bi mu bila neophodna pomoć sa najvišeg mjesta.

"Moguće rješenje je reprogramiranje duga i novčana pomoć države da bi se dio novca kojim bi pomogla preko Partizana vratio u državnu kasu".

Predrag Danilović dodao je da se (tokom sezone) dva puta sastao sa prvim potpredsjednikom Vlade Aleksandrom Vučićem i da je on ispunio "jedan dio" onoga što su se dogovorili.

"Ubrzana je isplata rata od sponzorskog ugovora sa 'Telekomom' i još smo dobili preko toga, što cijenimo i poštujemo. Da bude jasno, ja ne upirem prst u Vučića ili Dačića, samo ih podsjećam da je Partizan i njihov klub, bez obzira na to ko za koga navija".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC