• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kil Bil" vjeran Olimpijakosu

Iskusni bek Vasilis Spanulis na dobrom je putu da potpiše novi, trogodišnji ugovor sa šampionom Evrope.

 "Kil Bil" vjeran Olimpijakosu Izvor: MONDO

Lider Olimpijakosa u pohodu na dvije uzastopne titule evropskog prvaka, najvjerovatnije će ostati u crveno-bijeloj opremi.

Vasilis Spanulis (u avgustu puni 31 godinu) imao je nekoliko primamljivih ponuda iz inostranstva, od CSKA i Barselone, ali je poslije razgovora sa čelnicima Olimpijakosa vrlo blizu odluke da produži ugovor.

Specijalizovani sajt "Eurohoops" navodi da će se Spanulis obavezati na vjernost Pirejcima do ljeta 2016. i za to biti plaćen dva miliona evra godišnje u neto iznosu.

"Imali smo kvalitetan razgovor. Nismo još definisali sve detalje, ali stvari idu u pozitivnom pravcu", rekao je Spanulis nakon sastanka sa braćom Angelopulos.

Popularni "Kil Bil" u Olimpijakos je prešao ljeta 2010, iz tabora ljutog rivala Panatinaikosa, gdje ga je Željko Obradović pet godina ranije doveo iz Marusija. Jednu sezonu proveo je u NBA ligi, sa Hjuston Rokitsima.

Crveno-bijeli su minule sezone odbranili evropsku krunu, ali ne i primat u nacionalnom šampionatu, gdje se Panatinaikos vratio na tron ubjedljivom pobjedom u finalu plej-ofa.

Od ključnih igrača iz prethodnog perioda, za sada je otišao jedino Kajl Hajns (CSKA), umjesto koga su stigli Sedrik Simons iz italijanskog Brindizija i Eron Petvej iz grčkog Retimna.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC