• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kobijeva internet "osveta"

Najbolji igrač Lejkersa okrenuo se budućnosti, nakon što nije uspio da nagovori Dvajta Hauarda da ostane u Stejpls centru.

 Kobijeva internet "osveta" Izvor: MONDO

Kobi Brajant bio je dio pregovaračkog tima Los Anđeles Lejkersa, kada su se u utorak sastali sa slobodnim agentom i svojim doskorašnjim članom Dvajtom Hauardom.

Mediji su prenijeli - a Hauard demantovao - da je Brajant tom prilikom poručio snažnom centru da ostane u Lejkersima i "nauči (od njega) kako se osvajaju titule".

Šta god da je tom prilikom rečeno, Dvajtu je primamljivija bila ponuda Hjuston Rokitsa, koji će ga upariti sa sjajnim bekom Džejmsom Hardenom i još nekoliko kvalitetnih mladih košarkaša.

Čim je čuo da Hauard definitivno odlazi, Brajant je odlučio da načisto raskrsti sa njim - prestao je da ga prati na Twitteru, dok je na Instagramu objavio sliku sebe i Gasola u zagrljaju, uz propratne haštagove "idemo", "držimo se zajedno" i "srce Lejkersa".

Jedan od najvećih NBA asova i vlasnik pet šampionskih prstenova, u avgustu puni 35 godina, a trenutno se oporavlja od operacije Ahilove tetive, koju je pokidao u finišu sezone.

Pored njega, na platnom spisku Lejkersa ostali su veterani Stiv Neš (39), Meta Vorld Pis (33), Pau Gasol (33) i nekoliko "igrača zadatka" - Stiv Blejk, Džordan Hil i Džodi Miks.

Dakle, generalni menadžer Mič Kapčak moraće da zasuče rukave i brzo razmotri preostale opcije u prelaznom roku, s obzirom na to da je veliki broj kvalitetnih slobodnih agenata već riješio svoj status.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC