• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Micov: Ne mogu ni ja...

"Donio sam nalaze doktoru reprezentacije i mislim da ne mogu da igram na EP zbog koljena", izjavio Vladimir Micov novinarima u Beogradu.

 Micov: Ne mogu ni ja... Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije ostala je u ponedjeljak definitivno bez Milana Mačvana (nije se pojavio na okupljanju) i, po svemu sudeći, Vladimira Micova.

Košarkaš moskovskog CSKA otkrio je novinarima u hotelu Zira da je donio nalaze ljekaru reprezentacije Draganu Radovanoviću i da ne misli da bi mogao da bude spreman za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

Razlog tome je povreda koljena.

"Donio sam te nalaze kod doktora Dragana Radovanovića, stanje je mnogo loše. Oni (čelnici reprezentacije) imaju svoje mišljenje, ja svoje i insistirali su da dođem i ispoštujem sve ovo. Tu sam i čekam njihov odgovor, ja mislim da nisam u mogućnosti da igram", izjavio je Micov.

Iako se pred novinarima pojavio u opremi reprezentacije i sjeo među košarkaše, jasno je da ne vidi sebe u Sloveniji krajem ljeta i početkom jeseni.

"Kuburio sam dosta sa koljenom... Cijeli stručni štab je upoznat sa tim. Cijele godine je kod mene dolazio fizioterapeut u Moskvi da me liječi. To sam već na vrijeme, u aprilu, rekao Dudi i Kleutu. Poslije toga sam imao još dva sastanka sa selektorom kada sam došao u Beograd... Sve u Savezu sam upoznao sa situacijom"
, dodao je on.

Njegovo odsustvo dodatno će otežati posao selektoru Dušanu Ivkoviću u izboru ekipe za kontinentalni šampionat. Zbog povreda je već morao da se odrekne usluga tri krilna igrača - Novice Veličkovića, Zorana Ercega i Duška Savanovića.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji biće odigrano od 4. do 22. septembra, a Srbija će igrati u Grupi B, uz reprezentacije Bosne i Hercegovine, Litvanije, Makedonije, Crne Gore i Letonije.

(Mladen Šolak, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC