• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić pobjegao od novinara

Plejmejker "orlova" jedini nije želio ništa da izjavi na početku priprema za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

 Teodosić pobjegao od novinara Izvor: MONDO

Miloš Teodosić je košarkaš kakav se rijetko rađa, a sa jedinstvenim igračkim kvalitetima često "u paketu" ide i specifičan mentalni sklop.

Teodosiću svaka čast na tome što se cijelog života, bez pogovora, odazivao srpskoj reprezentaciji, pa tako i sada, kada se oporavlja od povrede lista, koja je krajem maja prijetila da ga "precrta" sa spiska kandidata za Evropsko prvenstvo.

Međutim, teško je proniknuti u razloge zbog kojih plejmejker CSKA, sada već očigledno, bojkotuje kompletan srpski medijski korpus!

Tako je u ponedjeljak uveče u hotelu "Zira", jedini on iskočio iz uobičajenog protokola, po kojem su nakon uvodnog obraćanja selektora Srbije Dušana Ivkovića, svi igrači na raspolaganju novinarima 10-20 minuta.

Popularni Teo pokazao je širok osmijeh na zajedničkoj fotografiji sa ekipom, stručnim štabom i čelnicima KSS, da bi već sekund nakon toga promijenio izraz lica i, pomalo komično, poput igrača američkog fudbala, prokrčio sebi put kroz zgusnute novinarske redove, do vrata i hodnika...

Tačdaun!

Poveo je tako sa 6:0 u svojoj apsurdnoj borbi protiv predstavnika medija, čije posljedice najviše trpe oni zbog kojih se igrači (valjda) i odazivaju nacionalnom timu. A, to su navijači, koje sigurno zanima kakvo je zdravstveno stanje najzaslužnijeg za jedinu medalju srpske seniorske košarke u posljednjih 11 godina.

Ako neko misli da je Teodosić opravdano ljut, zbog nekada i neukusnih kritika na njegov i račun cijele reprezentacije, tokom prošlogodišnjih kvalifikacija za Evrobasket, to opravdanje jednostavno ne pije vodu, jer se on isto ovako ponio i na samom početku tih priprema.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC