• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riki Rubio: Nismo kalkulisali

Španci tvrde da nisu namjerno izgubili od Italije, već da je poraz splet nesrećnih okolnosti, odnosno loše igre u završnici meča.

 Riki Rubio: Nismo kalkulisali Izvor: MONDO

Način na koji su košarkaši Španije izgubili od Italije i to već dobijenu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Sloveniji izaziva opravdanu sumnju svakog ko je gledao duel u ponedjeljak predveče u "Stožicama".

Španci su imali 15-ak poena prednosti i sve su to uspjeli da prokockaju u posljednjih pet minuta nekakvim čudnim napadima, nerezonskim šutevima, a odbrana je bila kao sir.

Da li je Španija namjerno izgubila kako bi u četvrtfinalu izbegla Litvaniju, odnosno da bi igrala sa Srbijom? To je, zaista, teško reći, ali ostaje sumnja da tu baš nije bilo sve čisto.

Španski košarkaši tvrde da je sve bilo čisto.

''Ne, nismo kalkulisali i nismo birali protivnika. Jednostavno smo izgubili. Igrali smo dobro, ali ne svih četrdeset minuta. Italijani su iskoristili svoju šansu i pobijedili'', rekao je košarkaš Minesote Riki Rubio.

On kaže i da će protiv Srbije biti teško.

''Sećam se Svjetskog prvenstva 2010. godine i četvrtfinala kada su nas pobijedili trojkom Miloša Teodosića. Sada njega nema, ali Srbija je mlada ekipa vođena fantastičnim selektorom. Biće teško'', smatra Rubio.

Španci su i ranije znali da "muljaju" na velikim takmičenjima. Dovoljno je podsjetiti se Olimpijskih igara u Londonu kada su poraženi od Brazila, a time su izbjegli SAD sve do finala.

Ali, nema veze. "Orlovima" ne treba veći motiv od onoga što su Španci priredili. Hoćete Srbiju? Nema problema, vidjećete je!

(MONDO, Foto: AP Photo/Petr David Josek)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC