• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Navijači, vidimo se u Areni!

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom ozvaničio je da će dve, od pet evroligaških utakmica u Beogradu, biti odigrane u Kombank Areni.

 ZVEZDA: Navijači, vidimo se u Areni! Izvor: MONDO

Crveno-bijeli se vraćaju u evropski elitu poslije 14 godina. U Grupi D igraće protiv Panatinaikosa, Makabija, Laboral Kuće, Lokomotive Kuban i pobednika kvalifikacija koje su u toku.

Prva i posljednja utakmica u Beogradu biće odigrane u Areni, ostale u Pioniru. Dakle, mečeve sa Lokomotivom, 17. oktobra i Laboral Kućom, 12. decembra biće u prilici da gleda i tri puta više navijača nego inače.

"Naša želja je bila da sve utakmice ove sezone igramo u Kombank areni, ali to nije bilo izvodljivo zbog činjenice da su neki događaji već odavno zakazani. Uspjeli smo da se dogovorimo pa sada sa sigurnošću možemo reći da ćemo dva meča i to protiv Lokomotive Kuban i ekipe iz Vitorije igrati u Areni, nadam se pred prepunim tribinama u fantastičnoj atmosferi", počeo je priču za zvanični portal kluba predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

"Nastavićemo da činimo sve što je u našoj moći kako bismo u što skorijoj budućnosti došli u situaciju da KK Crvena zvezda sve svoje utakmice igra u Kombank areni, jer i u tom segmentu organizacije idemo naprijed. Želimo da pratimo i ispunjavamo standarde Evrolige, ali takođe i da omogućimo maksimalan komfor i bezbednost za naše navijače", z
aključio je Čović.

Crvena zvezda Telekom će ove nedelje objaviti cijene godišnjih karata za sezonu 2013/2014, a u najskorije vrijeme bi trebalo da počne i prodaja sezonskih ulaznica. Povlašćen status, kao i prošle godine, imaće vlasnici pretplatnih karata iz prethodne sezone koji će imati pravo prvenstva kupovine.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC