• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dozet: Niko kao Igokea

"Teško je očekivati da neko ponovi naš prošlogodišnji uspjeh jer ni mnogo kvalitetnije ekipe neće moći da budu lideri od prvog do posljednjeg kola".

 Dozet: Niko kao Igokea Izvor: MONDO

Kapiten Igokee Milan Dozet pred početak nove sezone ABA lige obećao da će "igosi" dati sve od sebe da se ponovo umiješaju u borbu za vrh tabele.

Prošle sezone, "igosi" su bili apsolutni hit regionalnog takmičenja. Osvojili su prvo mjesto poslije ligaškog dijela i u polufinalu Fajnal-fora poklekli od Partizana m:ts, kasnijeg šampiona Jadrana. Upravo su crno-bijeli u subotu prvi rival na startu prvenstva u beogradskoj dvorani "Pionir".

Tim Dragana Bajića je na pripremama pokazao da će i predstojeće sezone biti jedan od najozbiljnijih kandidata za visok plasman pošto je na 11 pripremnih utakmica zabilježio devet pobjeda i samo dva poraza. Pred "igosima" padali su između ostalih i Cibona, Radnički, Široki, Lokomotiva iz Krasnojarska...

Međutim, prema riječima kapitena Dozeta, pripremni susreti ne mogu biti mjerilo jer sa njima uglavnom uigravaju nove taktičke zamisli.

"Pripremni period nije najbolji pokazatelj forme, ali nam je drago što smo pobjeđivali jer nam to daje nadu da možemo i u ABA ligi ostvariti dobre rezultate. Teško je očekivati da ponovi prošlogodišnji uspjeh jer mislim da i daleko skuplje i kvalitetnije ekipe neće moći da budu lideri od prvog do posljednjeg kola. Teško je nešto obećati, ali daćemo sve od sebe da se umiješamo u vrh tabele",
rekao je Dozet za "Sportski žurnal".

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC