• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Široki pred Zvezdu: Ne igraju novci već momci

"Naša ekipa košta 270.000 evra što je otprilike cijena jednog igrača Crvene zvezde. Ali, ne igraju ‘novci nego momci’'', kaže Ante Suton.

 Široki pred Zvezdu: Ne igraju novci već momci Izvor: MONDO

Košarkaši Širokog, koji od nove sezone nose ime sponzora Primorka, u subotu od 17 sati dočekuju Crvenu zvezdu Telekom na startu ABA lige.

Predsjednik kluba Ante Suton zahvalio se svima koji su ovo ljeto pomogli da Široki i ovu sezonu igra u regionalnoj ligi.

''Ovogodišnji cilj je izbjeći posljednje mjesto na kraju ABA lige, a ako se bude moglo osvojiti i šampionat BiH. Ovogodišnja ekipa Širokog košta 270.000 evra što je otprilike cijena jednog igrača Crvene zvezde za sezonu. S obzirom na takve stvari nama ne preostaje ništa drugo nego boriti se jer često puta ne igraju ‘novci nego momci’'', rekao je Suton.

Pozvao je navijače na fer bodrenje i da se suzdrže od provokacija, da ne ubacuju ništa u teren te posebno da ne pale pirotehniku jer su kazne rigorozne i nijedna nije ispod 5.000 evra, a to je za Široki ogroman novac.

"Imamo mladu i poletnu ekipu, fali nam iskustva da bi mogli ostvariti neke ekstra rezultate. Ovo je ekipa koja će iz godine u godinu rasti jer skoro svi igrači imaju višegodišnje ugovore. Što se tiče Crvene zvezde, mislim da je to najbolji tim u regiji i da je apsolutni favorit kao i uvijek, ali i dosad su ostavljali bodove na Pecari pa ćemo učiniti sve u našoj moći da im se i ovaj put jako suprotstavimo i iskoristimo i najmanju priliku za pobjedu".


Dva mlada igrača su kao i do sada najavili samo bespoštednu borbu te da će uvijek probati dati više nego što mogu da dođu do pobjeda.

Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni 10 KM za odrasle a za djecu 2 KM. Sve ostale utakmice će se moći pratiti s kartom koja će koštati 5 KM. Naravno i dalje će se moći kupiti i godišnje karte po cijeni od 100 KM a za djecu po cijeni od 30 KM.

(MONDO, foto: Ekspresno.info)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC