• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIS novi generalni sponzor Partizana

Generalni direktor NIS Kiril Kravčenko i predsjednik Partizana Predrag Danilović ozvaničili su najavljenu podršku šampionu Srbije i regiona.

 NIS novi generalni sponzor Partizana Izvor: MONDO

Poslije Mobilne telefonije Srbije, Igokee, Pivare MB, ICN i mnogih drugih uz ime najtrofejnijeg košarkaškog kluba u Srbiji ubuduće će stajati dodatak NIS.

NIS je u okviru programa društvene odgovornosti "Energija sporta" prethodnih godina spadao u red najvećih sponzora KK Partizan, dok će u novu sezonu ući kao njegov generalni pokrovitelj. Generalni direktor NIS Kiril Kravčenko izrazio je nadu da će potpisivanje ugovora prvog sunčanog dana u Beogradu, poslije dužeg perioda obilježenog kišom i sivim oblacima, biti najava uspješne i plodonosne saradnje.

"Partizan je uz tenisere, Crvenu zvezdu, Emira Kusturicu i Petnicu jedan od rijetkih srpskih brendova prepoznatljivih u Evropi i svijetu. Nadam se da će naša saradnja i nadalje biti uspješna i da će Partizan u narednim godinama biti prvak ne samo ABA lige i Srbije, nego i Evrope", rekao je Kravčenko.

Potpis na centru

Zanimljivo je da su potpisivanje ugovora i koktel priređeni na terenu hale Pionir, uz prisustvo prvotimaca Partizana, trenera Duška Vujoševića i brojnih članova uprave i prijatelja kluba.

Kapiten ekipe Dragan Milosavljević uručio je Kirilu Kravčenku crno-bijeli dres sa njegovim imenom i brojem 1 na leđima.

On je precizirao da će ugovor o generalnom sponzorstvu trajati između tri i pet godina, s tim da će se o vrijednosti ugovora za svaku godinu pojedinačno razgovarati između dvije sezone.

Predrag Danilović najavio je da će Partizan "ponosno nositi ime NIS".

"Obećavam i da će rezultati kakve smo imali do sada biti dio zahvalnosti našem sponzoru i dugogodišnjem prijatelju. Mislim da je približavanje dva brenda velika stvar za cjelokupni sport u Srbiji i da je za veliko poštovanje to što kompanija NIS u svim svojim akcijama posebno obraća pažnju na mlađe selekcije. Nama je obaveza, ali i zadovoljstvo što ćemo jedan dio ovog ugovora iskoristiti kao investiciju u Partizanov podmladak".

Partizan je u bogatoj istoriji, dugoj više od šest decenija, osvojio 43 značajna trofeja, uključujući titulu prvaka Evrope 1992. godine i 20 naslova najboljeg u državi.

NIS pored crno-bijelih košarkaša podržava i nacionalni teniski i košarkaški savez, Odbojkaški klub Vojvodina, Beogradski maraton... Ta kompanija je za projekte iz domena sporta u 2013. izdvojila 144 miliona dinara. (oko 1.4 miliona evra)

(Ivan Bogunović, MONDO: Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC