• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević: Top 16, zašto da ne?

Kapiten Partizana NIS smatra da crno-bijeli imaju realne šanse da pronađu izlaz iz jake A grupe Evrolige.

 Milosavljević: Top 16, zašto da ne? Izvor: MONDO

Košarkaši prvaka Srbije žrijebani su u grupu sa CSKA, Barselonom i Fenerbahčeom - koji po budžetu i individualnom kvalitetu spadaju među šest-sedam najjačih u Evropi - a pored njih sa ukrajinskim Budiveljnikom i francuskim Nanterom.

"Nismo imali sreće prilikom žrijeba, ali sa druge strane raduje što ćemo igrati protiv ekipa sa najvećom tradicijom, kandidatima za osvajanje Evrolige. Samim tim, imaćemo prilike da napredujemo", rekao je Dragan Milosavljević.

"Imamo mladu ekipu, ali i šanse za prolaz dalje. Doveli smo par pojačanja, sazreli smo kao igrači i naš adut mogla bi da bude dobra atmosfera u ekipi".

Bek crno-bijelih ne gubi iz vida ni izazove u regionalnom takmičenju, jer će se kroz njega tražiti novi prolaz u Evroligu.

"Jadranska liga zbog toga ima dodatni pritisak i težinu, međutim, znamo dobro šta nas čeka. Svake godine se pojavi neka ekipa koja iznenadi, mnogi napreduju iz godine u godinu i uz nekoliko pojačanja mogu biti ozbiljan protivnik", rekao je novi vlasnik kapitenske trake, poslije odlaska Vladimira Lučića u Valensiju.

Milosavljević, koji pred početak nove sezone djeluje nikad spremnije, ohrabren je dovođenjem Amerikanca Terensa Kinzija.

"Dosta će nam značiti njegovo iskustvo. Jako je dobar momak, veliki profesionalac, o njegovim igračkim vrlinama je izlišno govoriti. Već na prvim utakmicama je pokazao da posjeduje NBA kvalitet".

Debi novog sastava pred beogradskom publikom zakazan je za nedjelju u 17 časova, kada u "reprizi" prošlosezonskog ABA polufinala Partizan dočekuje Igokeu.

POŠTUJEM IVKOVIĆEVU ODLUKU
Milosavljević uprkos odličnim partijama u finišu minule sezone nije uvršten ni na širi spisak kandidata za nastup na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

"Možda sam zaslužio poziv, ali selektor me nije zvao i treba poštovati njegovu odluku. U reprezentaciji imam dosta dobrih prijatelja i navijao sam za njih tokom EP. Mislim da su ostvarili uspjeh, ali da će tek praviti velike rezultate".

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC