• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dozet: Da se ponovi prošla sezona

Kapiten Igokee bio bi zadovoljan da ove sezone Igokea ponovi prošlosezonske rezultate.

 Dozet: Da se ponovi prošla sezona Izvor: MONDO

Igokea je prošle sezone osvojilia sve što se može u Bosne i Hercegovini, te je nakon ligaškog dijela bila najbolji tim ABA lige.

"Sigurno je da su sada očekivanja velika, jer smo odigrali sezonu za nezaborav, mada je teško očekivati da to ponovimo. Voleo bih da napravimo reprizu. Ipak, mnogo smo promenili tim u odnosu na prošlu sezonu. Potrebno je još vremena da se uigramo i mislim da ćemo najbolje partije početi da pružamo posle nekoliko kola. Naše je da svaku utakmicu odigramo maksimalno po receptu od prošle sezone, jer ono što je idealno ne treba menjati. Ići ćemo utakmicu po utakmicu. Prvi cilj ostaje odbrana šampionske titule u BiH",  istakao je za "Glas Srpske" Dozet, čija ekipa je u pripremnom periodu ostvarila 11 pobjeda u 13 mečeva. 

U prva dva kola regionalnog takmičenja Igokea će ukrstiti koplja sa predstavnicima Srbije u Evroligi, Partizanom i Crvenom zvezdom.

"Gore nije moglo za početak, jer igramo sa evroligaškim ekipama, koje ove sezone žele da osvoje Jadransku ligu. Slično je bilo i prošle, kada smo ostvarili pobede na startu i krenuli ka novim pobedama. Partizanu u nedelju putujemo rasterećeni, jer nemamo šta da izgubimo, a sa druge strane, trijumfom bismo mnogo dobili",  izjavio je Dozet, koji  smatra da je liga ove godine kvalitetnija nego prošle, a kao favorite za osvajanje titule vidi tri tima Crvenu zvezdu, Partizan i Cedevitu.

"Tri ekipe se izdvajaju, dok su ostale dosta izjednačene po kvalitetu. Cedevita je ponovo stvorila jak tim i žele da ostvare ono što prošlih sezona nisu uspevali. Zvezda je dovela jaka pojačanja, dok Partizan uvijek nađe pravi ritam i stvori moćan tim"  kazao je Dozet.(MONDO,foto:Igokea.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC