• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin cilj - potpuna selidba u Arenu

Crveno-bijeli će do Nove godine dva puta dočekati rivale u novobeogradskoj hali.

 Zvezdin cilj - potpuna selidba u Arenu Izvor: MONDO

Navijači Crvene zvezde Telekom moći će od nedelje da kupe sezonske ulaznice za utakmice svojih ljubimaca. Sa njima će moći da uđu u dvije dvorane, Pionir i Kombank arenu.

Kao što je i ranije najavljeno, ekipa Dejana Radonjića dočekaće na Novom Beogradu dva evroligaška rivala - Lokomotivu Kubanj i Laboral Kuću. Ostale utakmice sa kontinentalnim, regionalnim i domaćim konkurentima odigraće u "Palati Pionir".

Prema riječima klupskih funkcionera, prvi dio predstojeće sezone mogao bi da bude samo uvod u realizaciju većeg cilja - potpunu selidbu svih utakmica u Arenu.

O tome je u subotu, na Malom Kalemegdanu, pričao predsjednik Skupštine Crvene zvezde Telekom Branislav Đurđević.

"Dvije utakmice do kraja godine igraćemo u Areni. Naša želja je da dignemo klub na nivo na kojem bi trebalo da bude i težimo da ostatak utakmica odigramo u Areni. Zbog zauzetosti dvorane u prethodnom periodu to nismo bili u mogućnosti da sada organizujemo. Zbog samih nas, zbog komfora i bezbjednosti želimo da sve utakmice počnemo da igramo u Beogradskoj areni", rekao je na konferenciji za novinare.

Da li se ta želja kluba odnosi samo na organizaciju mečeva Evrolige ili svih takmičenja?

"Naša želja je da u Areni igramo sva takmičenja, ali realizacija toga je jako težak i kompleksan zadatak. Naš cilj je da i ABA ligu i Evroligu igramo u Areni, ubuduće", precizirao je Đurđević.

Do njega je sjedio direktor kluba Davor Ristović, koji se osvrnuo na početak prodaje sezonskih karata. Istakao je da su pretplatne ulaznice Crvene zvezde Telekom najeftinije u Evroligi.

"U sezoni 2011/12, kada je Zvezda igrala samo ABA ligu, sezonske ulaznic su koštale 1.000 dinara. U narednoj su koštale 3.500, za utakmice ABA lige i Evrokupa. Ove godine koštaju 11.300. Cijena je, što se tiče svih ostalih učesnika EL, najjeftinija. Nudimo novu stvar za Crvenu zvezdu, poslije 14 godina nastupa u Evroligi i u prvom dijelu takmičenja ćemo pored dvorane Pionir igrati i u Areni", objasnio je Ristović.

Prema njegovim riječima, Zvezda je napravila pogodnosti za vlasnike dosadašnjih pretplatnih karata, koji će imati rezervisana mjesta. U naredna dva dana na stadionu u Ljutice Bogdana za njih će biti otvoren poseban šalter.

Đurđević je dodao da su svi članovi Predsjedništva kluba odlučili da više ne bude besplatnih karata, kako bi, zajedno sa navijačima, pomogli klub.

"Jeste nepopularno i teško zvuči, ali u prilog tome ide i činjenica da su svi članovi rukovodstva odlučili da sami kupe svoje pretplatne karte. Tako želimo da damo pozitivan primjer svim navijačima i da stavimo do znanja da će utakmice moći da se prate samo uz kupljene ulaznice",

Direktor marketinga Filip Sunturlić objasnio je da su sezonskim kartama "povezani" ulazi u dvije dvorane i da su na kartama označeni sektori na koje njihovi vlasnici mogu ući i u Pioniru i u Kombank arena.

Crvena zvezda Telekom odigraće prvi takmičarski meč nove sezone u subotu uveče, na gostovanju Širokom.

(MONDO;Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC