• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Vlasnicima sezonskih bolja mjesta

Crveno-bijeli munjevito reagovali na negodovanje navijača zbog prvobitnog plana sjedenja na dve utakmice Evrolige u Kombank areni.

 ZVEZDA: Vlasnicima sezonskih bolja mjesta Izvor: MONDO

Vlasnici sezonskih ulaznica Crvene zvezde Telekom burno su prethodnih dana reagovali na plan kluba da ih na mečevima protiv Lokomotive Kubanj i Laboral Kuće smjeste na najviši, nivo 400 Kombank arene.

Uprava kluba uvidjela je grešku sa povezivanjem mjesta u Pioniru i Areni, pa je predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović hitno održao konsultacije sa svojim saradnicima, kako bi taj propust što efikasnije bio ispravljen.

"Epilog svega toga je vijest da će svi navijači sa kupljenim sezonskim ulaznicama za tribinu A, B, C i D, za utakmice koje crveno-bijeli budu igrali u Kombank areni ipak biti smješteni na nivou 200, odnosno takozvanom drugom prstenu, umjesto na nivou 400, kako je ranije bilo planirano", stoji u saopštenju sa Malog Kalemegdana.

"Na taj način KK Crvena zvezda Telekom želi da pokaže i još jednom dokaže da zaista vodi računa o svojim vjernim pristalicama, da se bori za svakog navijača ponaosob, jer je podrška navijača klubu od vitalnog značaja u ovoj sezoni punoj izazova".

Odluka o dodjeli karata za nivo 200 važiće za pomenuta dva meča grupne faze Evrolige - koji su na rasporedu u prvom (17. oktobra), odnosno devetom kolu (13. decembra) - kao i za sve ostale utakmice koje klub, eventualno, bude igrao u najvećoj srpskoj dvorani.

"Navijači će o tačnoj numeraciji biti blagovremeno obaviješteni putem zvaničnog sajta kluba, kao i u sredstvima javnog informisanja".

(MONDO, Foto: kkcrvenazvezda.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC