• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odličan NBA debi Miroslava Raduljice

Za 18 minuta na terenu, u porazu Milvokija od Klivlenda, šest poena, četiri skoka, asistencija, dvije ukradene lopte, dve blokade, ali i pet faulova.

  Odličan NBA debi Miroslava Raduljice Izvor: MONDO

Povremeni reprezentativac Srbije i bivši košarkaš FMP Železnika i Partizana, Miroslav Raduljica, debitovao je u noći između utorka i srijede za Milvoki Bakse u prijateljskoj utakmici sa Klivlend Kavalirsima.

Klivlend je kao domaćin dobio utakmicu rezultatom 99:87, a Raduljica je sa klupe, za 18 minuta na terenu, postigao šest poena (2/2 iz igre), zabilježio četiri skoka, jednu asistenciju, dvije ukradene lopte, dvije blokade i dvije izgubljene lopte.

To je bio veoma dobar učinak za kratko vrijeme na terenu, a moguće da bi ga trener Leri Dru i duže držao na parketu, ali je Raduljica brzo zaradio pet ličnih grešaka.

Milvoki, u čijim je redovima najbolji bio ruki, 18-godišnji Grk Janis Antetokounmpo sa 14 poena, možda je ostao bez Turčina Erslana Iljasove na određeni period, s obzirom na to da je krilni košarkaš "gadno" izvrnuo skočni zglob, s kojim je već imao problema. Baksi nisu mogli da računaju na trojicu bitnih igrača, Karlosa Delfina, Zazu Pašuliju i Ekpe Udoha.

Na klupu Klivlenda vratio se Majk Braun, poslije kratkog perioda tokom kojeg je vodio Los Anđeles Lejkerse i potom bio slobodan agent.

(MONDO, foto: Beta/AP/Tony Dejak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC