• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Nekima nije jasno...

Trener crno-bijelih "u principu zadovoljan" učinkom u prva dva kola. Mladi Đoko Šalić prije vremena morao u svlačionicu.

 Vujošević: Nekima nije jasno... Izvor: MONDO

Partizan NIS ide na gostovanje Krki sa skorom 2-0, što se i očekivalo od branioca titule. Po sličnom receptu savladane su Igokea u nedjelju i Mega Vizura (88:65) u srijedu, u oba meča je pitanje pobjednika bilo riješeno poslije prvih 20 minuta.

"U principu sam zadovoljan startom ABA lige, pa i ovom utakmicom. Naravno, početak je sezone i nemamo još 40 punih minuta. Oscilacije su prisutne zbog različitog kvaliteta igrača, nedovoljne uigranosti, a možda i težine treninga, koji nisu dozirani u odnosu na ove utakmice, nego na sve što nas čeka ove sezone", rekao je na konferenciji za novinare Duško Vujošević.

Trofejni strateg prije kraja utakmice je poslao osamnaestogodišnjeg Đoka Šalića u svlačionicu, pošto za kratko vrijeme provedeno u igri nije odgovorio na minimum zahtjeva.

Slično se proljetos dogodilo i Bogdanu Bogdanoviću.

"Vodeći ekipu, gledam da šansu dobiju svi, čak i po cijenu pada rezultata, što neki put možda nekima nije jasno, pa to ne koriste, ili koriste na pogrešan način".

Vujošević je ocijenio da Mega Vizura ima potencijal da igra mnogo bolje nego u ovom meču, u kojem su mu se dopali krilo Nemanja Radović i bek Nemanja Dangubić.

Trener crno-bijelih imao je riječi kritike za momke koji su ljeto proveli sa reprezentacijom - u oba tima - iako je dodao da razumije njihovu trenutnu potrošenost.

"Sa jedne strane su ti igrači napredovali i stekli neki autoritet, ali su ujedno razvili osjećaj da ponekad misle da svojim prisustvom čašćavaju i trenere i publiku, što nije dobro. Baš oni bi trebalo da budu ti koji igraju sa najviše energije".



Vujošević se zahvalio publici na još jednoj velikoj posjeti i konstatovao da je opet na djelu poznati fenomen "časova ljubavi prema košarkaškom klubu Partizan".

"Okrećemo se sljedećim utakmicama, nemamo puno vremena za pripreme. Idemo Krki, nadam se da ćemo i na gostujućem terenu pokazati pravi karakter", završio je on.

Amerikanac Torens Kinzi sa 11 poena u limitiranoj minutaži je ponovo bio među najboljima u crno-bijelom dresu.

"Opet smo odigrali mnogo bolje u prvom, nego u drugom poluvremenu. Sada nemam rješenje za taj problem, ali vjerujem da ćemo kroz treninge i utakmice postajati bolji".

(Ivan Bogunović, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC