• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Porazi od "vječitih" nikako ne prijaju

Trener Igokee Dragan Bajić bio je vidno razočaran u prvoj izjavi nakon ubjedljivog poraza od Crvene zvezde Telekom u Laktašima.

 Bajić: Porazi od "vječitih" nikako ne prijaju Izvor: MONDO

"Igosi" poslije sudara sa "vječitim" rivalima imaju negativan skor od 0-2 na startu regionalnog takmičenja. Najprije su poraženi od Partizana NIS u Beogradu, a mjeru "igosima" u srijedu uveče uzeli su crveno-bijeli rezultatom 72:52 prvi put u pet dosadašnjih međusobnih susreta.

Nisu izabranici Dejana Radonjića toliko bili impresivni pred oko 3.000 navijača u Laktašima, koliko su domaći košarkaši imali loše veče prvenstveno u napadu.

"Zvezda je kvalitetnija ekipa i jeste favorit, ali nisam zadovoljan kako igramo. Imamo evidentan problem. Loše igramo u napadu i nikako ne uspijevamo da se konsolidujemo. Nismo stigli da se uzdignemo poslije poraza od Partizana u Beogradu", izjavio je Bajić.

On je rekao da će se narednih dana baviti analizom.

"Prerano je sve analizirati, ali moram narednih dana da sjednem da razgovaram sa stručnim štabom, dobro izučimo situaciju i vidimo šta nam je činiti dalje. Ovi porazi od 'vječitih' nisu katastrofalni, početak je sezone, ali svakako nije zadovoljavajuć učinak",
zaključio je Bajić.



Njegov kolega sa klupe Beograđana Dejan Radonjić takođe nije bio previše zadovoljan posebno igrom u napadu, ali je istakao da je odbrana večeras bila na visini zadatka.

"Ovo je bio jedan kvalitetan meč, za razliku od onog protiv Širokog. Kontrolisali igru, morali smo da budemo maksimalno koncentrisani i izuzetno sam zadovoljan prikazanim. Dobro smo igrali u odbrani i to me raduje, ali ima još da radimo, pogotovo u napadu",
rekao je Radonjić poslije meča.

Radonjić je rekao da je svjestan uloge favorita u regionalnom takmičenju i rekao da se nada da će ekipa vremenom postajati sve uigranija.

"Jesmo jedan od favorita za visok plasman u takmičenju. Svjestan sam toga, prije svega jer je ekipa mnogo kvalitetnija nego prethodne sezone. Sada na početku šampionata imamo težak raspored, pa tako nemamo vremena za slavlje, moramo da se okrenemo narednom meču sa Radničkim. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu odbranu, pošto su oni pokazali da su izuzetno kvalitetni. Nadam se da ćemo biti sve bolji i bolji kako prvenstvo bude odmicalo", istakao je crnogorski stručnjak.

(/MONDO, foto: MN Press, Novosti)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC