• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Utakmica za uživanje...

Trener Igokee Dragan Bajić bio je zadovoljan pobjedom svog tima nad Radničkim u četvrtom kolu regionalne ABA lige.

 Bajić: Utakmica za uživanje... Izvor: MONDO

Kragujevčani su vodili 38 minuta, ali je zahvaljujući Siniši Štembergeru, koji je postigao 28 poena, Igokea uspjela da se održava u igri i na kraju prestigne rivala za drugi ovosezonski trijumf 91:88 (20:28, 24:21, 17:15, 30:24)..

"Ova je bila utakmica za uživanje svih ljubitelja košarke. Kolega Miroslav Nikolić je odlično postavio taktiku, koja nam je stvarala probleme posebno u odbrani, ali mi nismo odustajali. Stizali smo, stizali i na kraju zasluženo stigli do pobjede", izjavio je šef struke "igosa" poslije meča u Laktašima.

Njegov kolega sa klupe Radničkog, popularni Muta smatra da je i njegova ekipa pobijedila ne bi bilo nezasluženo.

"Igokea je u posljednja dva minuta imala više živaca, strpljenja i smirenosti i na kraju dobila utakmicu", rekao je Nikolić.


Kragujevčane u narednom kolu očekuje dvoboj sa Olimpijom, koja je u nedjelju poražena od Crvene zvezde Telekom (62:61) i zadržala maksimalno negativan učinak u prva četiri kola.



"To je nerealno jer Olimpija ima dobar tim koji može da se bori za Fajnal-for. A zašto su tako loše krenuli ne znam", kratko je dodao Nikolić.

Igokea s druge strane dočekuje u srijedu Hapoel u drugom kolu Evrokupa, a onda im u petom kolu Jadranske lige predstoji gostovanje Krki u Novom Mestu.

"Mi ćemo dočekati Izraelce s željom da odmorimo glavne igrače jer realno su ovom takmičenju sve ekipe kvalitetnije i igrački i finansijski. Što se tiče susreta sa Krkom, igrali smo s njima i izgubili u pripremnom periodu. Izvukli smo pouku i u Novo Mesto idemo na pobjedu, kao i na svakom meču u regionalnom takmičenju", zaključio je Bajić.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC