• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pionir" se širi za Nanter: Još 800 mjesta

KK Partizan odlučio da proširi kapacitet "Pionira" za meč 2. kola protiv francuskog Nantera - dodatna montažna tribina u parteru.

 "Pionir" se širi za Nanter: Još 800 mjesta Izvor: MONDO

Košarkaše francuskog Nantera, koji su propisno preznojili igrače CSKA u 1. kolu Evrolige, čeka pakao "Pionira" u petak!

Poznato je da Grobari prave fenomenalnu atmosferu u toj dvorani i da nijednom protivniku nije svejedno kada kroči na parket kultnog sportskog objekta.

A za utakmicu 2. kola Evrolige, u petak (od 19 časova), gostujuću ekipu, u ovom slučaju Nanter, očekuje dodatnih 800 glasova!

Za toliko mjesta će, naime, biti proširen kapacitet "Pionira", saopštio je KK Partizan NIS.

"Ista montažna tribina je bila postavljena i u sezoni 2009/2010 na utakmici Partizan - Barselona u Top 16 fazi. U ovoj sezoni na svim utakmicama Evrolige u hali Pionir kapacitet Partera 4 će biti proširen", piše u saopštenju crno-bijelih i dodaje:

"Prilika da u Pioniru bude značajnije više onih koji žele da bodre najmlađi tim u najboljem klupskom takmičenju Evrope bio je prioritet u donošenju ovakve odluke. Hala Pionir i navijači Partizana su poznati širom Evrope zbog atmosfere koju prave, podrška koju pružaju svom timu daje vjetar u leđa crno-bijelima, a za protivnike beogradska dvorana postaje teško osvojiva tvrđava".

Uz to, Partizan je saopštio i da će prodaja karata biti u srijedu i u četvrtak.

Na blagajni južne tribine Partizanovog stadiona svi zainteresovani od 10 do 15 časova mogu da kupe najviše četiri karte. Važno je da svi koji budu kupovali ulaznice prilože original ličnog dokumenta na uvid.

Cijena ulaznica za meč 2. kola je 1.000 dinara za tribine i 2.000 dinara za parter. U prodaji će biti ukupno 1.800 karata, od toga 1.000 za tribine i 800 za parter.

"Kupovinom ulaznice navijači će biti u prilici da prate najbolju evropsku klupsku košarku i pomognu svom klubu koji u ovoj sezoni treba njihovu podršku više nego ikada ranije. Sezonu smo počeli pod sloganom 'Zajedno možemo sve', a posjeta utakmicama ABA lige je pokazala da Partizan ima vjernu publiku koja je samo potvrdila našu poruku. Prva evroligaška utakmica u sezoni je prilika da još jednom zajedno potvrdimo tradiciju, pokažemo zašto je priča o atmosferi na utakmicama kluba iz Humske obišla Evropu i svijet", poruka je kluba iz Humske.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC