• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Igokea pregovara sa Anđušićem

Tim iz Aleksandrovca pregovara sa srpskim reprezentativcem Danilom Anđušićem, potvrđeno je MONDU u KK Igokea.

 MONDO: Igokea pregovara sa  Anđušićem Izvor: MONDO

Bivši košarkaš Partizana, trenutno član Virtusa iz Bolonje, želja je Igokee koja je već počela pregovore sa njim.

"Da pregovaramo, pregovaramo, a šta će biti od toga vidjećemo. Poslali smo pismo njegovoj agenciji koja ga zastupa, vidjećemo kakav je stav njegovog kluba, ako to bude ono što mi očekujemo možda već sutra budemo imali rješenje", potvrdio je za MONDO predsjednik Igokee Boris Spasojević.

Anđušić je bio blizu Igokee i prošlog decembra poslije raskida ugovora sa Partizanom, ali su njegovi zahtjevi bili preveliki za „igose“ i on je potpisao za Virtus iz Bolonje.

Italijanski klub je u međuvremenu, početkom oktobra, saopštio da ne računa na Anđušića i da će on trenirati sa ekipom dok ne nađe novi angažman.

Virtus ga nije ni registrovao za italijansku ligu jer želi da ga pozajmi do kraja sezone i upravo to Igokea sada želi da iskoristi jer nije u mogućnosti da plati obeštećenje Virtusu.

"Ako budemo mogli postići dogovor dva kluba, možda da dođe na pozajmicu, onda bismo mogli da ga dovedemo. Vidjećemo šta kaže njihov klub, poslaćemo im zvaničan zahtjev i vidjećemo koju varijantu možemo da prihvatimo. Vidjećemo šta je za nas prihvatljivo, jer nam nije ništa hitno, ne gori nam pod nogama. Ako nađemo zajednički interes, naravno da bismo voljeli imati reprezentativca Srbije u našim redovima, on bi bio pravo pojačanje, ali nećemo da idemo po svaku cijenu", rekao je Spasojević.

Dolazak Anđušića vjerovatno bi značio i rastanak sa Amerikancom Ramonom Galovejom, koji se nije pokazao kao pravo pojačanje i koji juče na utakmici protiv Radničkog nije ni ulazio u igru.

Igokea je već raskinula ugovore sa Amerikancem Kedrikom Mejsom i Kanađaninom Majklom Frejzerom koji su dovedeni ovog ljeta.

(G. Arbutina – MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC