• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Ubile nas "trojke"

Trener Crvene zvezde Telekom, poslije poraza u Tel Avivu, rekao da ključ neuspjeha njegovog tima leži u sjajnom šutu za tri poena izraelske ekipe.

 Radonjić: Ubile nas "trojke" Izvor: MONDO

Crvena zvezda Telekom doživjela je drugi poraz u Evroligi.

U daleko izvesnijem meču od onog prvog protiv Lokomotive u Kombank areni, izabranici Dejana Radonjića poraženi su od Makabija iz Tel Aviva 96:82.

Crveno-bijeli nisu imali rješenje za raspoložene šutere "Ponosa Izraela".

Sjajnih 15 ubačenih "trojki" iz 28 pokušaja su glavi razlog poraza Zvezde na gostovanju u Nokija areni.

"Makabi je odigrao izvanredno u fazi napada. Fantastično su šutirali za tri poena, imali su čak 54 odsto šuta van linije 6,75. Takođe, treba istaći da su uspjeli da naprave veoma dobar balans spoljašnje i unutrašnje igre što je njihov napad činilo još eikasnijimf", konstatovao je strateg crveno-bijelih.

Zvezda je u finišu prvog poluvremena uspjela da se rezultatski potpuno približi Makabiju, ali je onda neshvatljivim padom dozvolila domaćinu da se odlijepi u posljednja dva minuta i praktično riješi meč.

"Do 18. minuta smo uspijevali da to korektno kontrolišemo, ali posljednjih minut i 15 sekundi prvog poluvremena Makabi je uspio zahvaljujući našim greškama da napravi osetnu razliku i stekne prednost koja nije bila realan pokazatelj snaga na terenu. Međutim, na startu drugog poluvremena Makabi je ponovo odlično služio šut za tri poena. Na taj način su stekli osjetniju razliku što im je omogućilo da kontrolišu dešavanaja na parketu", ocijenio je Radonjić.

Zvezdi je u jednom trenutku pretila prava katastrofa u Tel Avivu, ali su košarkaši srpskog tima uspjeli da razliku smanje na podnošljivih "-14".

"Pokušali smo da uradimo sve da smanjimo razliku. Igrali smo malo agresivnije i to je dalo rezultat. Nismo se predali i to je u svakom slučaju jedna pozitivna stvar koja se može izvući iz ovog poraza", podvukao je Radonjić.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC