• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević: Nije vrijeme za opuštanje

Igrači Partizana srećni što su razgalili navijače, ali kažu da ih čeka još mnogo posla. Bogdanović o povredi: "Ja ću da se brinem, a vi nemojte".

 Milosavljević: Nije vrijeme za opuštanje Izvor: MONDO

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević rekao je da nije trenutak za opuštanje poslije ubjedljive pobjede nad Nanterom u Evroligi i ocenio da njegov tim treba da ide utakmicu po utakmicu.

"Znači nam što je prva pobjeda u Evroligi, a znači nam i što je sa 30 razlike. To je prije svega rezultat odlične timske igre, ali ovo je tek početak i nije trenutak za opuštanje. Nanter je imao relativno loše veče, to je jako dobra ekipa i rezultat nije realan. Mi idemo utakmicu po utakmicu, čeka nas još mnogo teških mečeva", rekao je Milosavljević novinarima poslije meča.

Svi igrači su istakli da im je publika mnogo pomogla i da ih je sve vrijeme nosila. Meč u Pioniru gledalo je zvanično 7.500 ljudi.

Žofri Lovernj je priznao da se plašio malo prije meča sa Nanterom, ali da je ekipa znala da mora da pobedi.

"Malo sam se plašio pre meča jer je Nanter odlična ekipa, ali smo mi morali da pobijedimo. Igrali smo dobro, ali stvarno nisam očekivao pobjedu od 30 poena razlike. Sve vrijeme su se borili i svaka im čast na tome", rekao je Lovernj.

Partizan uglavnom slabije počinje drugo poluvrijeme, kada rivali uglavnom sustižu prednost, ali je večeras treća četvrtina bila period možda najbolje igre.

"Vrijedno treniramo i vrijedno radimo. Ta treća četvrtina nam jeste obično najgora, ali smo večeras krenuli još jače i dobro je odigrali. No, nećemo da polijećemo, ovo je tek prva pobjeda, ali jako važna, jer nam je svaka utakmica važna, pošto želimo u Top 16", rekao je Lovernj.

Bogdan Bogdanović je rekao da ova pobjeda mnogo znači za samopouzdanje.

"Bili smo koncentrisani sve vrijeme i nismo popuštali jer razlika mnogo znači. Ovih 30 razlike nije realan pokazatelj odnosa među ekipama, ali svakako nam donosi ogromno samopouzdanje. Mi ćemo da idemo od utakmice do utakmice, jer svaka znači. U nedjelju nas već čeka MZT Skoplje", rekao je Bogdanović.

Borbeni bek je poslije meča držao levu nogu u ledu, a za svoj članak je rekao da "misli da je dobro". Na pitanje novinara ima li razloga za brigu, on je odgovorio: "Ja ću da brinem, vi nemojte".

Centar Dejan Musli kaže je da nosi sjajne utiske. "Utisci su zaista sjajani, odigrali smo kvalitetan meč, a kad odigramo ovako, svakoga možemo da pobijedimo. Malo smo lošije počeli, oni su ubacili neke šuteve, ali smo se vrlo brzo vratili. Publika nas je sve vrijeme nosila, tako da smo bili koncentrisani do kraja", rekao je Musli.

(MONDO/Beta, Foto: Beta/Branislav Božić )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC