• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katić: Ne smijemo da potcijenimo Solnok

Oporavljeni košarkaš Crvene zvezde Telekom ističe da njegov tim protiv Mađara mora da odigra na najvišem nivou jer je rival uigran.

 Katić: Ne smijemo da potcijenimo Solnok Izvor: MONDO

Crvena zvezda će u ponedeljak u Pioniru dočekati Solnok u petom kolu ABA lige. Raško Katić smatra da crveno-bijeli moraju od prvog minuta da nametnu svoj ritam igre i upišu novi trijumf u regionalnom takmičenju.

On ističe da Solnok igra bolje pred domaćom publikom, ali da ih bez obzira na to moraju maksimalno respektovati.

"Prilično ih dobro poznajem i mislim da za nas neće biti nekih tajni. Njihov kvalitet predstavlja činjenica da su veoma uigrani, to je prkatično identičan tim kao i prošle sezone, tako da moramo da budemo maksimalno angažovani", rekao je Katić.

Povreda ostavila veliki trag

Katić, koji je zbog povrede propustio mečeve sa Igokeom i Radničkim, kaže da još uvijek nije u punoj takmičarskoj formi.

"Povreda je na mene ostavila velikog traga. Definitivno još nisam u pravom ritmu. Međutim, treniram jako kao i obično i pokušavam da se kroz dobar trening vratim u optimalnu formu. Nadam se da ću kako vrijeme bude odmicalo igrati sve bolje i da ću na pravi način pomoći timu da bilježi dobre rezultate".

On tvrdi da su svi u crveno-bijelom timu motivisani da poslije poraza od Makabija u Evroligi, na domaćem terenu u ABA ligi upišu novu pobjedu.

"Ova utakmica ima veliku važnost za nas. Za nama je duel sa Makabijem u Evroligi i naporan povratak iz Tel Aviva, jer smo putovali cijelu noć, ali siguran sam da su svi igrači veoma motivisani da pred našom publikom pružimo još jednu dobru partiju i zabilježimo pobjedu. Neophodno je da od početka utakmice nametnemo naš ritam, da tokom svih 40 minuta držimo potreban nivo agresivnosti u odbrani i sprovedemo sve one stvari koje uvježabavamo na treningu. Ni po koju cijenu ne smijemo da potcijenimo Solnok. Oni su ekipa koja mnogo bolje igra kod kuće, ali mi ih maksimalno raspektujemo", dodao je Katić.

U dosadašnjem toku regionalnog takmičenja Solnok, koji je pretrpio minimalne promjene u sastavu u odnosu na prethodnu sezonu, upisao je dvije pobjede i to na svom terenu, dok je dva puta poražen na gostovanjim od Zadra i Cibone.

Duel Crvene zvezde i Solnoka na programu je u ponedeljak u dvorani Pionir od 20.30 časova, a ulaznice za taj meč mogu se kupiti na nprodajnim mjestima Eventima i na biletarnici Pionira na dan meča po cijeni od 300 dinara za tribine i 600 dinara za parter.(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC