• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomas: Ipak nije kraj karijere

Nakon teške rupture Ahilove tetive i hitne operacije košarkaš Cedevite povukao izjavu datu odmah posljie povrede na terenu.

 Tomas: Ipak nije kraj karijere Izvor: MONDO

Marko Tomas doživio je težu rupturu Ahilove tetive na meču protiv Cibone u subotu uveče u 5. kolu ABA lige.

Budući da je odmah bilo jasno da se radi o teškoj povredi i da oporavk traje najmanje šest mjeseci, Tomas je po iznošenju sa terena konstatovao da je to kraj njegove karijere.

On je iste večeri operisan, a ljekar koji je izvršio hiruršku intervenciju Tomislav Cerovački potvrdio je da reprezentativca Hrvatske očekuje dug perod rehabilitacije.

"Radi se o težoj varijanti rupture Ahilove tetive, ali je operativni zahvat prošao jako dobro. Riječ je o teškoj telesnoj ozljedi za vrhunskog sportistu i Tomasu slijedi dug višemjesečni oporavak", rekao je ljekar.

Marko Tomas, koji je zbog povrede propustio i Eurobasket ovog ljeta, ipak je promijenio mišljenje nakon operacije i saopštio da je spreman za mukotrpan i dug oporavak u želji da opet zaigra.

"Želim da se zahvalim svima na brojnim porukama podrške koje mi mnogo znače. Sada ću se fokusirati na što brži oporavak koji će sigurno biti težak, ali šta je tu je. Od toga ne mogu pobjeći. Nevjerovatno da mi se to dogodilo odmah nakon povratka na parket pošto sam propustio Evropsko prvenstvo. Šta reći.. nemam sreće. Ali, znam kakva je procedura, znam da me čeka mukotrpna rehabilitacija i od toga ne mogu pobjeći", izjavio je Tomas.

Budući da je za Marka Tomasa završena sezona, sportski direktor Cedevite Matej Mamić potvrdio je da će klub brzo reagovati i u narednih nekoliko dana dovesti novog igrača kao zamjenu.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC