• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal: Napadnuti košarkaši Partizana!

Huligani iz redova navijača MZT nisu podnijeli slavlje crno-bijelih na parketu, zbog dramatično ostvarene pobjede u posljednjoj sekundi.

 Skandal: Napadnuti košarkaši Partizana! Izvor: MONDO

Makedonci nisu mogli da istrpe radost košarkaša Partizana u njihovoj dvorani. Nekolicina huligana iz redova navijača MZT Skoplja, grupe zvane "Femili", nasrnula je na crno-bijele prilikom izlaska sa terena!

Huligani su prišli do prvih redova tribina i uz uvrede pokušali da se fizički obračunaju sa košarkašima srpskog tima, a pritom je samo velika doza sreće pomogla da niko od igrača crno-bijelih ne bude povrijeđen u "kiši" stolica i ostalih predmeta koja se sručila sa tribina.

U međuvremenu, uz potezanja, razdvajanja i uvrede, umiješala se policija i - prema izvještajima koji stižu iz Makedonije - spriječila fizički kontakt huligana i košarkaša beogradskog kluba.

Utakmica između MZT Skoplja i Partizana od početka bila je puna negativnog naboja, što na parketu, što na tribinama. Od 6.200 navijača u dvorani, nekoliko stotina glasno je bodrilo crno-bijele, dok je MZT tradicionalno imao organizovanu i bučnu podršku sa tribina.

Više slika pogledajte OVDJE.

Utakmica sa četiri tehničke greške, jednim isključenjem i bezbroj preokreta, završena je pobjedom Partizana i to tako što je Terens Kinzi zakucao loptu sekund prije kraja poslije promašaja Bogdana Bogdanovića. Crno-bijeli su burno proslavili dramatičnu pobjedu na parketu, a potom se dogodio i incident.

(N. Janković - MONDO, Foto: Printscreen www.mkd.mk)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC