• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Plašio sam se gostovanja u Skoplju

Trener košarkaša Partizana NIS, poslije dramatične pobjede nad MZT i napada navijača domaćeg kluba na njegove igrače, pričao je samo o košarci.

 Vujošević: Plašio sam se gostovanja u Skoplju Izvor: MONDO

Dramatična utakmica i skandal u Skoplju.

Pobjeda Partizana nad MZT u posljednjoj sekundi (69:70) imala je i "treće poluvrijeme", kada su bijesni navijači makedonskog kluba prešli s tribina na teren i pokušali fizički da se obračunaju sa crno-bijelima, dok su ih ostali gađali stolicama i drugim tvrdim predmetima.

Intervencijom pribranih ljudi u dvorani, a potom i policije, izbjegnut je veći incident i spriječen kontakt huligana i Vujoševićevih košarkaša.

Dok se čeka reakcija Partizana na sve što se događalo poslije utakmice, trener je pričao samo o igri.

"Mnogo sam se plašio ove utakmice. Veoma je kratka bila pauza između utakmice sa Nanterom i meča sa MZT. Drugo, dobro mi j poznato i koliko Partizan ima navijača i simpatizera u Makedoniji, međutim i sa kojim temperamentom i energijom igra MZT protiv nas, tako da je i to bilo nešto što je upozoravalo. Potom, povreda Vestermana na početku utakmice, Bogdanović koji je igrao praktično pod povredom koju je zaradio na kraju duela sa Nanterom, ali želio je da bude u timu, i to su sigurno faktori koji su dodatno otežavali našu igru", rekao je Vujošević, prenose "Večernje novosti".

"Slab početak, zatim smo se konsolidovali i jednog momenta poveli šest razlike, međutim u završnici utakmice domaćin je napravio seriju 8:0. Posmatrajući u kontekstu da je ekipa umorna, da imamo povrijeđenih igrača, da je protivnik jako nezgodan, da su dva boda veoma značajna, da je utakmica bila na gostujućem terenu iako možemo da igramo i igraćemo sigurno bolje, veoma sam zadovoljan i angažovanjem i sa pobjedom", kaže Vujošević.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC