• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gordić: Imali smo šansu, ali...

Košarkaši Igokee u Novom Mestu poraženi su 66:69, iako su do samog kraja utakmice "bili u igri" za treću pobjedu u nizu u ABA ligi.

 Gordić: Imali smo šansu, ali... Izvor: MONDO

Pokušao je Siniša Štemberger u posljednjim trenucima meča da trojkom donese produžetak Aleksandrovčanima, ali nije bio precizan, pa je Krka stigla do trijumfa.

"U prvom poluvremenu obje ekipe igrale su čvrsto u odbrani, što je rezultiralo malim brojem poena. Imali smo previše izgubljenih lopti što je možda na kraju i uticalo da izgubimo ovaj susret. Krka nas je nadskakala i otišla na više od deset poena razlike. Upsjeli smo da se vratimo u susret, čak i povedemo sa 66:65 u posljednjem minutu, ali je Krka imala malo više sreće i slavila", rekao je "Glasu Srpske" trener "igosa" Dragan Bajić.

Igokeu je predvodio sjajni Nemanja Gordić, koji je ubacio 23 poena (šut iz igre 5/7 za dva i 3/7 za tri). Štemberger i Branko Jorović dodali po 11 poena.

"Bila je ovo veoma teška utakmica za nas i znali smo da Krka igra dobro na svom terenu jer su do sada dobili Budućnost i Partizan", kaže prvi strijelac Igokee na ovom susretu.

Gordić naglašava da je Igokeu pobjede koštala slaba igra na kraju prvog poluvremena, te početku nastavka.

"Imali smo šansu da pobijedimo, ali nismo je iskoristili. Igrali smo loše na kraju prvog poluvremena, a naročito u trećem periodu, kada je Krka dosta pogađala naš koš sa vanjskih pozicija. U posljednjoj četvrtini smo se vratili, pa čak imali šansu za pobjedu, koju nažalost nismo iskoristili", dodao je Gordić.

Naredni meč u ABA ligi Igokea igra protiv Olimpije u Laktašima, a prije toga dočekaće Asesoft u trećem kolu grupe E Evrokupa.

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC