• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić za MONDO: Ništa strašno, dešava se...

Sportski direktor crno-bijelih kaže da je klub prešao preko incidenta u Skoplju, a ekipi čestita na vrijednoj pobjedi.

 Todorić za MONDO: Ništa strašno, dešava se... Izvor: MONDO

Dragan Todorić za MONDO je potvrdio navode iz saopštenja MZT Skoplja, u kome se tvrdi da je po završetku utakmice u dvorani Boris Trajkovski došlo do "izolovanog incidenta", ali da niko od igrača Partizana nije udaren.

Iskusni operativac Partizana NIS kaže da je gužvu izazvao navijač MZT-a, tako što je pljunuo mladog Francuza Borisa Daloa.

"On, naravno, nije mogao da na to ostane ravnodušan. Poželio je da se obračuna sa tim navijačem, došlo je do koškanja, ali nije se dogodilo ništa strašno"
, rekao je Todorić.

"Nije dobro što je tako, ali takve stvari se dešavaju i u drugim dvoranama, pa i kada igraju naši klubovi međusobno, a kamoli klubovi iz različitih zemalja".

On smatra da je incidentu kumovalo to što je završnica meča bila izuzetno uzbudljiva (Terens Kinzi riješio pitanje pobjednika sekund prije kraja) i što je na tribinama bilo pristalica oba tima.

"Bilo je tenzija i verbalnog prepucavanja, ali generalno je atmosfera u dvorani bila prava košarkaška".

Sportski direktor crno-bijelih podvukao je važnost pobjede, ostvarene manje od 48 sati nakon evroligaške utakmice protiv Nantera.

Partizan i Cedevita (4-1) vode na tabeli ABA lige, u ponedjeljak uveče može da im se priključi Crvena zvezda Telekom...

"Bogdan Bogdanović je na svoje insistiranje igrao povrijeđen i herojski izdržao 30 minuta. Ako se uzme u obzir i povreda Vestermana na samom početku meča, normalno je da pod umorom i sa manjkom igrača nismo pružili neku veliku partiju".

"Sami smo krivi što smo ušli u dramatičnu završnicu, jer smo pet-šest minuta prije kraja imali šest poena prednosti. Pali smo na 'minus četiri', a najvažnije mi je da su igrači i tada vjerovali u pobjedu, koja će tek dobiti na vrijednosti. Jer, većini naših konkurenata tek predstoji gostovanje u Skoplju, protiv iskusnog tima MZT, koji ima pravi domaći teren".

Crno-bijele u četvrtak očekuje gostovanje Budiveljniku u sklopu 3. kola Evrolige, a Todorić se nada da će u Ukrajini nastupiti kompletan tim.

"Nije tajna da nam pored povrijeđenog Milutinova fale još jedan do dva igrača u rotaciji. Zato se nadam da će bar Vesterman i Bogdanović biti spremni za sljedeći meč. Leo je dobio udarac iznad kuka, nije mogao da izvodi lateralne kretnje, a Bogdana muči zglob, koji je izvrnuo pred kraj utakmice protiv Nantera. Vidjećemo da li će i koliko moći da pomognu..."

Paralelno sa Partizanovim gostovanjem u Makedoniji, Budiveljnik je u okviru domaćeg prvenstva poražen kod kuće od Politehnike, srpskog trenera Željka Lukajića.

"Imaćemo dovoljno informacija o protivniku. U današnje vrijeme, uostalom, ne može ni da bude naročitih tajni... Neće biti problem da se meč dobro pripremi, samo je pitanje kako će to da izgleda na terenu", završio je Dragan Todorić priču za MONDO.

Crno-bijeli će u Ukrajinu sa skorom 1-1, dok će Budiveljnik tražiti prvu pobjedu u elitnom takmičenju.

(I. Bogunović - MONDO, Foto: MN Press/Petar Stojanovski)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC