• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA: "Ti Kej" MVP, Bobi se šalio

Krilni igrač Partizana NIS najkorisniji igrač 5. kola ABA lige, mada je centar "vječitog" rivala lako mogao da ga pretekne...

 ABA: "Ti Kej" MVP, Bobi se šalio Izvor: MONDO

Partizan NIS i Crvena zvezda Telekom odigrali su potpuno različite mečeve petog kola regionalnog takmičenja.

Crno-bijeli su obezbijedili pobjedu nad ekipom MZT Skoplja zakucavanjem Tarensa Kinzija sekund prije kraja, dok su se crveno-bijeli dan kasnije u Pioniru poigravali sa Solnokom - 90:64.

Osim što je bio "meč viner", Amerikanac u timu Partizana i statističkim učinkom je zaslužio zvanje najkorisnijeg igrača kola, sa indeksom 32 (26 poena, šest skokova, tri asistencije, šut za tri poena 3/3).

"Svaki put kada izađem na parket, pokušavam da to bude moje veče. Zavisi kako te lopta sluša... Utakmicu prije toga, u Evroligi, Dragan je bio nevjerovatan. Nikada ne znaš koji će dan biti tvoj, samo moraš da budeš spreman. Ko zna koga ćemo tražiti u sljedećem meču", rekao je popularni "Ti Kej".

Kinzi je za sobom ostavio Savu Lešića (Radnički, 30), Marka Šutala (Zadar, 29) i Čedomira Vitkovca (Budućnost, 28), a najvećeg konkurenta imao je u Bobanu Marjanoviću, iako je on sa indeksom 27 završio tek kao petoplasirani minulog vikenda.

Gorostas u timu Zvezde protiv Mađara je na parketu proveo svega 11 minuta i u nevjerovatno produktivnom izdanju stigao do 16 poena (šut iz igre 8/8), osam skokova i dve asistencije, uz tri faula na njemu i jedini promašaj sa linije slobodnih bacanja!

Da Dejan Radonjić nije kalkulisao minutažom zbog predstojeće utakmice protiv Panatinaikosa i da je rezultat bio neizvjesniji, Bobi je pored nemoćne centarske linije Solnoka mogao i do rekorda Jadranske lige...

(MONDO, Foto: MN Press/Petar Stojanovski )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC