• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Bogdan u timu, Leo neizvjestan

Duško Vujošević ne zna da li će u meču 3. kola Evrolige protiv Budiveljnika moći da računa na najjači sastav. Obezbjeđen čarter do Kijeva.

 PARTIZAN: Bogdan u timu, Leo neizvjestan Izvor: MONDO

Košarkaše Partizana NIS u četvrtak od 18 časova očekuje prvo evroligaško gostovanje u Ukrajini i okršaj sa Budiveljnikom, koji je još ljetos, nakon žrijeba, označen kao jedan od dva direktna rivala prvaka Srbije za četvrto mjesto u A grupi i plasman u Top 16.

Crno-bijeli će krenuti na put osokoljeni pobjedama nad Nanterom i MZT Skopljem, ali postoje i određene dileme, na koje bi odgovor mogao da pruži posljednji trening u dvorani "Pionir", u utorak uveče.

"Bogdanović je u finišu meča protiv Nantera povrijedio skočni zglob. Ne volim mnogo da hvalim mlade igrače, ali moram da istaknem da je u Skoplju igrao preko bola, što nije u redu sa aspekta njegove bezbjednosti i oporavka. Sigurno je da će on i protiv Budiveljnika biti u timu", izjavio je Duško Vujošević.

Trener Partizana najavio je da će se rekonvalescent Nikola Milutinov vjerovatno "skinuti" za predstojeći meč, dok je situacija najdelikatnija oko Lea Vestermana, koji je u nedjelju već u prvim minutima utakmice otišao u "aut" poslije udarca u predjelu kuka.

"Povreda nije opasna, ali jeste bolna i onemogućava mu pokrete u jednu stranu. Prije podne nije trenirao, pitanje je da li će biti u stanju da to uradi i večeras".

Duško Vujošević u ime Partizana se posebno zahvalio kompanijama "Reserve Team" i "E Smart", u čijoj režiji je organizovan čarter let za Kijev i tako napravljena velika ušteda u vremenu i energiji.

Podsjetimo da su crno-bijeli prije dve nedelje letjeli za Barselonu preko Istanbula, a za Kijev bi u nepovoljnoj varijanti išli vjerovatno preko Beča. Ovako će ekipa zahvaljujući prijateljima kluba stići na odredište za svega dva, dva i po sata, značajno (odm)ornija za potencijalni "brejk" na parketu prvaka Ukrajine.

Partizan NIS (skor 1-1) sa Barselonom dijeli treće i četvrto mjesto, dok su Budiveljnik i Nanter bez pobjede.

Lideri A grupe su Fenerbahče i CSKA, sa maksimalnim učinkom, ali će poslije međusobnog okršaja u Istanbulu (četvrtak, 20.45) samo jedan tim moći da se podiči nulom u rubrici poraza.

(Ivan Bogunović - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC