• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Ko nam to "dovodi" Tripkovića?

Treneru Partizana NIS nije jasno odakle glasine o povratku nekadašnjeg reprezentativnog beka šutera.

 Vujošević: Ko nam to "dovodi" Tripkovića? Izvor: MONDO

Košarkaški prvak Srbije ovog ljeta - zbog dobro poznatih finansijskih problema, kao i specifičnih zahtjeva Duška Vujoševića - nije uspio da selektira ekipu koja bi "komotno" mogla da se takmiči na dva naporna fronta, u ABA i Evroligi.

I laicima je jasno da bi Partizanu NIS dobro došao još jedan solidan plejmejker i jedno snažnije krilo ili krilni centar sa preciznim šutem, s obzirom na tešku povredu Davisa Bertansa.

Svakodnevno se u "kuloarima" pominju razna potencijalna pojačanja, a iz kluba je za sve to vrijeme potvrđeno samo interesovanje za Letonca Berzinša, koji je, ipak, ostao u VEF Rigi.

Mnogo je više proizvoljnih priča, pa se tako trener crno-bijelih u utorak na konferenciji za novinare čudio "talasanjima" u vezi povratka Uroša Tripkovića (27)...

"Radi se o veoma kvalitetnom igraču i čovjeku, za koga je stvarno čudo da ovog momenta nema klub. Međutim, radi se o poziciji na kojoj smo mi sa Draganom Milosavljevićem i Bogdanom Bogdanovićem stvarno puni. Sa te pozicije je već otpao Anđušić, upravo zato što nije imao dovoljno prostora da se iskaže. Tako da ne znam da li takve priče stižu od nekoga dobronamjernog, ili nekoga ko želi da nas uznemiri".


Vujošević je dodao da spekulacije o pojačanjima "nemaju veze sa realnošću" i zbog "jako teške" finansijske situacije u kojoj se klub nalazi - bez obzira na pomoć sponzora, države, navijača i prijatelja kluba, kao u slučaju obezbjeđivanja čarter leta za Kijev, na meč trećeg kola Evrolige protiv Budiveljnika.

On je kritikovao ministra omladine i sporta, Vanju Udovičića, zbog njegove inicijative da sredstva rezervisana za izgradnju trenažne dvorane KK Partizan (obećanu po osnovu plasmana na Fajnal for Evrolige 2010) budu preusmjerena u razvoj školskog sporta.

(Ivan Bogunović - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC