• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avdija i Bogosavljev nabavili Nataši protezu

Bivši igrači obezbijedili košarkašici Nataši Kovačević protezu za nogu, koja joj je amputirana prije mjesec i po dana nakon saobraćajne nesreće.

 Avdija i Bogosavljev nabavili Nataši protezu Izvor: MONDO

Bivši košarkaši Crvene zvezde Zufer Avdija i Predrag Bogosavljev će pomoći Nataši Kovačević da ponovo stane na noge.

Zufer Avdija je adekvatnu protezu za nogu pronašao u Izraelu, gdje živi, i već je već stupio u kontakt sa Natašinim ocem Vukašinom i to mu saopštio.

"Uz pomoć mog velikog prijatelja Predraga Bogosavljeva, koji sada radi u FIBA u Nionu, pronašli smo u Izraelu protezu kakva odgovara Nataši. Stupio sam u kontakt sa njenim ocem Vukašinom, kako bih im to saopštio, jer će i njemu i cijeloj porodici biti lakše. Radujem se što će ta mala pomoć za Natašu biti velika", izjavio je za "Blic" Avdija.

Uz Natašu su odmah poslije nesreće stali Košarkaški savez Srbije, kao i Ministarstvo sporta i omladine na čelu sa ministrom Vanjom Udovičićem, koji ju je prvi posjetio u Mađarskoj poslije nesreće, a nedavno je pomoć srpskoj košarkašici ponudila i košarkaška federacija Francuske, odnosno njen direktor Goran Radonjić.

"Najvažnije je da Nataša ima volju i hrabrost. Potrebno je da svi budemo uz nju i da joj pomognemo, kako finansijska, oko pokrivanja troškova oporavka, tako i oko nabavke proteze", rekao je Avdija.

A da Nataša ima volje pokzala je nedavno kada je ušla u salu za treninge i uputila nekoliko šuteva ka košu, prvi put poslije nesreće i amputacije. Ona svakodnevno radi u teretani, a najveća želja joj je da se oslobodi štaka.

"Izrael je najpoznatiji po izradi najmodernijih ortopedskih pomagala. Srećan sam što mogu da pomognem, proteza se radi i uskoro će stići na Natašinu adresu u Srbiju", dodao je Avdija.

(MONDO, Foto: facebook.com/natasa.kovacevic )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC