• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević: Nije trebalo da žurimo...

Kapiten košarkaša Partizana kaže da je tim odigrao dobro u napadu, ali da je u ključnim trenucima ishitreno šutirao.

 Milosavljević: Nije trebalo da žurimo... Izvor: MONDO

Vujošević: "Pašće neko od velikana u grupi".

Ne daj bože da Partizan, kada se podvuče crta u Grupi A Evrolige, bude žalio za ovom utakmicom protiv Budiveljnika u Ukrajini, gdje je propustio šansu da, možda, riješi dileme oko odlaska u TOP16 fazu Evrolige.

Poraz od pet poena u korist Budeviljnika (74:69) nije veliki, ali da je bilo malo više koncetracije u napadu u ključnim trenucima, ali i da se igrala čvršća odbrana u pojedinim fazama meča, crno-bijeli su mogli da se iz Kijeva vrate pjevajući. Sa prvom pobjedom u Evroligi na gostujućem terenu poslije 17. novembra 2011. godine!

"Odigrali dobru utakmicu, veći dio dobro u napadu. U nekim momentima možda nismo bili na nivou u odbrani, na kraju je bilo i nekoliko ishitrenih šuteva, trebalo je da stanemo na loptu. Izgubili smo pet poena, što nije velika razlika, koju možemo da dostignemo u Beogradu", izjavio je kapiten crno-bijelih Dragan Milosavljević.

Trener Duško Vujošević, očaran ljepotama Kijeva(!), konstativao je da je sveukupno zadovoljan pruženom igrom, a potom je zaključio i da će neko od "autsajdera", kakvi su, uz crno-bijele i Nanter i Budiveljnik, "skinuti skalp" nekom od favorita u grupi - Fenerbahčeu, CSKA ili Barseloni.

"Naš osnovni plejmejker Vesterman igrao je pod injekcijom protiv bolova i nije trenirao do ove utakmice i zadovoljan sam pruženom igrom. Imali smo određnih praznih minuta, kada je protivnik birao sa kojih pozicija želi da prima koševe i koje igrače da pusti da šutiraju. Ipak, treba uzeti u obzir da je naša ekipa jako mlada, najmlađa u Evroligi, i ako se posmatraju sve tri utakmice Budiveljnika, sa Fenerom i CSKA i ova večeras, oni su sigurno zaslužili da makar jednu dobiju", kaže Vujošević.

Dodao je i da će njegov tim gledati da u Beogradu bude spremniji nego što je bio u Kijevu, da pokaže više kvaliteta.

"Mada, moram da istaknem kada je u pitanju borbenost, angažovanje i pa i kvalitet da se ponosim svojim igračima. Ono u šta sam siguran posle prva tri kola je da će biti i pobjeda ovih ekipa koje čine grupu Nanter, Budivelnik, Partizan nad ekipama iz grupe Barselona, CSKA i Fenerbahče", rekao je Vujošević.

(MONDO, Foto: euroleague.net)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC