• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukić: PAO je najbolji u grupi

Plejmejker Panatinaikosa razumije kako se osjećaju košarkaši i navijači Crvene zvezde Telekom poslije pobjede "zelenih" u Beogradu.

 Ukić: PAO je najbolji u grupi Izvor: MONDO

Hrvatski internacionalac Roko Leni Ukić nasmijan je napustio dvoranu Pionir u petak uveče.

Njegov Panatinaikos savladao je Crvenu zvezdu Telekom, a on je drugoj evroligaškoj pobjedi grčkog prvaka doprinio sa skokom i asistencijom, za 18 minuta igre.

Poslije velike borbe i produžetka, Atinjani su ostvarili trijumf koji im je olakšao put ka drugoj fazi.

"Ako odigramo preostale utakmice na nivou na kojem možemo, mislim da ćemo elegantno proći", konstatovao je Ukić poslije izlaska iz svlačionice.

Pred krcatim, crveno-bijelim Pionirom, Panatinaikos je potvrdio svoj kvalitet, iskustvo i opravdao reputaciju. Ni u momentima u kojima je gubio 14 poena razlike, osam minuta prije kraja, nije odustajao od trijumfa.

"Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u grupi, iako je činjenica da u ovom trenutku ne igramo najbolju košarku. Danas nam je ova pobjeda jako bitna, jer smo u prvom kolu izgubili na sličan način na koji smo danas pobijedili".

Atmosfera u dvorani mu se svidjela.

"Bila je odlična. Sve je bilo OK. Palo je par ovih pi***rija na kraju, ali nema veze, sve je to dio folklora. Sigurno da su ljudi razočarani jer su imali priliku da skinu veliki skalp".

Imao je priliku da igra u Beogradu protiv oba "vječita rivala". Smatra da navijači jednih i drugih prave podjednako veliku buku tokom utakmice.

"Ma, teško je porediti ih. Pogotovo u ovako akustičnoj hali, obe navijačke grupe prave dobru atmosferu".

Reprezentativac Hrvatske smatra da Crvena zvezda ima dobru ekipu i da ne bi trebalo da se odrekne svojih ambicija u Evroligi.

"Zvezda ima dobru ekipu, debitanti su u Evroligi, igraju dobro, imaju dobre Amerikance i biće konkurentni dok god zadrže entuzijazam od publike i energiju sa kojom su odigrali veći dio utakmice. Dok je tako, mislim da će svakome ovde zadavati probleme".

"Svi imaju određene šanse. Domaće utakmice će biti jako bitne i ko tu zabilježi pobjede i iskoristi domaći teren - taj će proći najbolje", završio je Ukić.

(MONDO:Foto: euroleague.net)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC