• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Povratak Vestbruka za pobjedu

Plej Oklahome se vratio na teren ranije nego što se očekivalo i odličnom partijom pokazao da je povreda kolena prošlost.

 NBA: Povratak Vestbruka za pobjedu Izvor: MONDO

Kevin Durant i oporavljeni Rasel Vestbruk predvodili su Oklahoma tanderse do pobjede protiv Finiks Sansa - 103:96.

Zajedno su obacili čak 54 poena, a prednjačio je Durant s 33 (uz 10 skokova).

Vestbruk, kojem je ovo bio prvi meč od kada je povrijedio koljeno u finišu prošle sezone, ubacio je 21 poen i imao sedam asistencija i četiri skoka. Njegov povratak na teren očekivao se tek u decembru, međutim, odlični plejmejker pokazao je da je već spreman za nove izazove.

VIDEO

U domaćem timu dvocifren broj poena (10) imao je samo još Redži Džekson.

Gosti je predvodio Erik Bledso sa rekordom karijere - 26 poena, 14 asistencija i sedam skokova. Džerald Grin je ubacio 21 poen, uz osam uhvaćenih lopti, dok je Čening Fraj meč završio sa 19 poena. Goran Dragić je stigao da upiše 10 poena, prije nego što je u trećoj četvrtini morao da napusti igru zbog povrede zgloba.

Oklahomi je ovo bila druga pobjeda u prva tri meča sezone, a isti učinak (2-1) ima i Finiks.

Aktuelni šampion Majami na Floridi je slavio protiv Vašingtona 103:93, čime je spriječio da prvi put od januara 2012. ima tri vezana poraza. Skor Hitsa sada je 2:2, a najveće zasluge za to ima čuveni trio Džejms-Vejd-Boš.

Lebron Džejms je ubacio 25 poena, Kris Boš 24, a Dvejn Vejd 20. Ostali igrači Majamija bili su daleko, daleko iza njih.

Na suprotnoj strani, Vašington nije imao puno raspucanih igrača i već na poluvremenu moglo je da se nasluti da će doživjeti i treći uzastopni neuspjeh u isto toliko mečeva ove sezone. Najbolju partiju pružio je Marsin Gortat sa 15 poena i 11 skokova, dok je Bredli Bejl ubacio 19 poena.

Slavni Los Anđeles Lejkersi još jednom su se namučili, ali su uspjeli da pobijede Atlantu 105:103. Bila je to osma uzastopna pobjeda "jezeraša" protiv "jastrebova".

Lejkersi su umalo prokockali 17 poena prednosti koje su imali tokom treće četvrtine, ali je Pau Gasol bio smiren i 5,2 sekunde prije kraja pogodio oba bacanja.

Španac je ubacio ukupno 16 poena i imao 13 skokova, dok je tim po košgeterskom učinku predvodio Ksavijer Hendri sa 18 poena. U Atlanti su se istakli Kajl Korver s 22 poena i Al Horvord sa 12 poena i 16 skokova.

Bruklin je poražen u Orlandu 86:107. Domaće je do trijumfa predvodio sjajni Crnogorac Nikola Vučevića sa dabl-dabl učinkom (19 poena i 12 skokova), dok je Mirza Teletović ubacio svega dva poena, uz očajan šut iz igre: 1-6 za dva poena i 0-2 trojke.

REZULTATI OSTALIH MEČEVA:

Detroit – Boston 87:77
Njujork – Minesota 100:109

(MONDO, Foto: Beta/AP/Sue Ogrocki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC