• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evrokup: Može li Igokea do pobjede?

U četvrtom kolu Evrokupa u grupi E sastaće se dve ekipe koje su dosad upisale po tri poraza – Lukoil i Igokea. „Igosi“ se nadaju prekidu crne serije.

 Evrokup: Može li Igokea do pobjede? Izvor: MONDO

Košarkaši Igokee počeli su neslavno sezonu u Evrokupu upisavši tri poraza u prva tri kola, a taj crni niz žele da prekinu večeras u Bugarskoj, na gostovanju Lukoilu.

Bugarska ekipa ima identično neuspješan skor kao i Igokea u prva tri kola, pa se i jedni i drugi nadaju da u „derbiju začelja“ Grupe E mogu do prve pobjede.

Igokea je u ABA ligi u proteklom kolu savladala Olimpiju, a trener "igosa" Dragan Bajić želi da njegova ekipa pokaže kontinuitet.

"Bilo bi dobro da nastavimo u kontinuitetu i protiv lukoila jer ukoliko ponovimo pristup utakmici i igru u odbrani kao u duelu protiv Olimpije, sasvim sigurno se možemo nadati pozitivnom ishodu. Međutim, ni u kom slučaju ne smijemo potcijenii ekpi iz Sofije jer su oni u prva tri kola igrali protiv kvalitetnih protivnika i u svakom meču su većim dijelom bili ravnopravan protivnik. Očekujem da moj tim pozitivno odreaguje nakon pobjede protv Olimpije jer smo tim trijumfom skinuli jedan veliki pritisak koji je bio prisutan. Nadam se da će se to osjetiti u našoj igri već u predstojećem duelu“, rekao je Bajić, prenosi „Euroblic“.

Za Igokeu bi trebao da nastupi, ukoliko ga klub iz Aleksandrovca uspije registrovati, Uroš Mirković, pojačanje na poziciji četiri.

"Ukoliko bude igrao sigurno će biti od velike koristi. Mi smo bili hendikepirani na poziciji četiri gdje je Branko Jorović praktično usamljen. Popunjavali smo tu poziciju Milanom Dozetom, međutim, to nisu njegova primarna zaduženja. Siguran sam da će se dolazak Mitrovića pozitivno odraziti na kvalitet igre Igokee", rekao je Bajić.

Svoj debi u dresu Igokee, ali u Evrokupu imaće plej Tedi Gipson, koji je igrao protiv Igokee i pokazao da će mnogo koristiti ekipi Dragana Bajića.

Nemanja gordić takođe vjeruje da će Igokea poslije pobjede nad Olimpijom pružiti dobru partiju u Bugarskoj.

„Trijumf protiv olimpije u prošlom kolu ABA lige vratio nam je samopouzdanje, pa vjerujem da ćemo pružiti dobru partiju u Bugarskoj. Lukoil je ozbiljan tim, koji u svojim redovima ima šest stranaca i sigurno je da nam neće biti nimalo lako“, rekao je plej Igokee.

Meč između Lukoila i Igokee počinje u 17 časova, uz direktan prenos na RTRS-u.

Evrokup, 4. kolo Grupa E:

Himki – Karšijaka
Lukoil – Igokea
Hapoel – Asesoft

Tabela: Karšijaka 3-0, Hapoel 2-1. Asesoft 2-1, Himki 2-1, Igokea 0-3, Lukoil 0-3.

(MONDO, Foto: Igokea.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC