• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Nema predaje Fenerbahčeu!

Crno-bijeli u petak od 20.45 dočekuju jednog od tri neporažena evroligaša, predvođenog svojim nekadašnjim trenerom...

  PARTIZAN: Nema predaje Fenerbahčeu! Izvor: MONDO

Duško Vujošević nazvao je Fenerbahče Ulker favoritom za plasman na Fajnal for, a ne samo favoritom predstojeće utakmice 4. kola A grupe Evrolige u dvorani Pionir.

"Ne treba objašnjavati o kakvom klubu se radi, od kakvih je igrača napravljena turska ekipa i ko je njen trener. Fenerbahče je veliki favorit, ali ako pružimo maksimum i sa velikom motivacijom uđemo u meč, možemo da se nadamo", rekao je strateg crno-bijelih i pozvao publiku da "napravi pravu košarkašku atmosferu".

"Nada je realna stvar, a dok ima nade, ima i mogućnosti", dodao je Vujošević.

Kako je izvijestio, Tarens Kinzi će poslije bolesti početi da trenira u srijedu uveče, Leo Vesterman se u potpunosti vratio u stroj, dok Bogdan Bogdanović ima manjih zdravstvenih problema.

Fenerbahče je poslije trijumfa nad CSKA (86:60) sam na čelu tabele sa skorom 3-0. Moskovljani ga prate sa pobjedom manje, dok su preostale četiri ekipe izjednačene sa po jednom pobjedom i dva poraza.

"Svi u našoj grupi su jaki, a neki su nešto jači i u te ekipe spada Fenerbahče... Nema olakšavajućih okolnosti - oni su jak protivnik, a mi ćemo dati sve od sebe zbog samopoštovanja, svojih snova i ambicija, zbog publike koja nas voli i koju mi volimo. Ko naporno radi, on se teško predaje", rekao je Duško Vujošević.

Renomiranog protivnika sa klupe predvodi najtrofejniji evropski trener, Željko Obradović, što će, smatra Vujošević, utakmici dati posebnu crtu.

"Imamo poseban odnos sa njim, Partizan je ponosan na njega. Dobri smo prijatelji, ali, kada utakmica počne sve se zaboravlja, svako se trudi da uradi svoj posao što je moguće bolje. Željku je stalo do uspjeha i on to prenosi na ekipu, sastavljenu od igrača koji mogu da igraju na više pozicija. On to zna da iskoristi".

Bogdan Bogdanović smatra da Partizan može do dobrog rezultata samo ako u petak prikaže sve što zna i može.

"Očekuje nas velika utakmica i veliko iskustvo za nas. Fenerbahče ima vrhunske igrače na svim pozicijama, tako da ne možemo da obećamo ništa, osim da ćemo pružiti maksimum. Samo tako možemo do rezultata koji priželjkujemo", rekao je reprezentativac Srbije.

PAROVI 4. KOLA: (petak, 20.45)

Barselona - CSKA
Nanter - Budiveljnik
Partizan NIS - Fenerbahče

TABELA: Fenerbahče 3-0, CSKA 2-1, Partizan 1-2, Barselona 1-2, Budiveljnik 1-2, Nanter 1-2.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC