• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Timska igra odlučila u Sofiji

"Ne bih nikog posebno da ističem, jer je timska igra u Sofiji bila ključ uspjeha", izjavio trener Igokee nakon prve evropske pobjede.

 Bajić: Timska igra odlučila u Sofiji Izvor: MONDO

Košarkaši Igokee nadoknadili su sve što su propustili nedavno u porazu protiv rumunskog Asesofta i u četvrtom kolu Evrokupa na gostovanju bugarskom Lukoilu upisali istorijsku pobjedu u ovom takmičenju.

Veliki dan za klub i činjenica da prošlogodišnji pobjednik ligaškog dijela ABA lige igra sve bolje obradovali su trenera Dragana Bajića, koji je istakao da su njegovi košarkaši ispoštovali sve dogovore.

"Pronašli smo pravi kurs. Lukoil je vrlo kvalitetna ekipa, koja je imala visoke ambicije u ovom takmičenju, ali spletom okolnosti imaju 0-4. Odigrali smo odlično, pogotovo u odbrani, što nam je omogućilo veliki broj lakih koševa. Takođe, odradili smo dobar skauting i što je najbitnije, to pretočili u djelo na terenu. Poslije pobjede u ABA ligi protiv Olimpije, došlo je i slavlje u Bugarskoj, što je najava boljih igara", rekao je Bajić, prenosi "Glas Srpske".

Ponovo je briljirao centar Uroš Nikolić, a solidne role imali su novajlije Seržerio Gipson i Uroš Mirković, dok je najbolju partiju u sezoni pružio Goran Gajović.

"Ne bih nikog posebno da ističem, jer je timska igra u Sofiji bila ključ uspjeha. Gipson i Mirković su pokazali da će biti prava pojačanja, što sam tvrdio od trenutka kada su došli", naglasio je Bajić.

Za Aleksandrovčane nema odmora, pošto već putuju na megdan Zadru u sedmom kolu ABA lige (nedjelja, 17 časova), a u srijedu će na svom parketu dočekati najjaču ekipu u Grupi E Himki iz Moskovskog regiona.

"Pokušaćemo da nastavimo uspješnu seriju, ali nam neće biti lako. Zadar je uvijek opasan na domaćem parketu, bez obzira na stanje u klubu, a u prošlom kolu trijumfom protiv Krke u Novom Mestu pokazali su da imaju kvalitet", zaključio je Bajić.

(MONDO, foto: KK Igokea)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC