• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički: Puno "Jezero" ruši Budućnost

Sava Lešić i Marko Marinović veruju da uz podršku navijača u nedelju mogu da savladaju Podgoričane u 7. kolu ABA lige.

 Radnički: Puno "Jezero" ruši Budućnost Izvor: MONDO

Košarkaši Radničkog poslije važne pobjede u Litvaniji nad Neptunasom u Evrokupu, u nedjelju u 7. kolu ABA lige dočekuju Budućnost.

Kragujevčani su svjesni da ih očekuje još jedna teška utakmica protiv tradicionalno neugodnog rivala, ali vjeruju da pred domaćom publikom mogu da zabilježe trijumf.

"Budućnost je među ekipama koje igraju najbolju odbranu u ABA ligi. Predvodiće ih iskusni plejmejker Aleksandar Ćapin koji dobro razigrava ekipu, ali mislim da na domaćem terenu možemo da se nadamo pobjedi. Pred našim navijačima igramo mnogo bolje nego na gostovanjima, što se već potvrdilo u ABA ligi", istakao je Sava Lešić uoči nedjeljnog duela.

Radnički već četiri godine nije pobijedio u "Morači", ali na parketu kragujevačkog "Jezera" trenutni skor je 2-2. U prilog domaćinu ide i to da ove sezone nijednom nije prepustio bodove gostujućim ekipama. Redom su pali Široki (75:55), Olimpija (81:66), Bizons (92:89) i Spartak (97:80).

"Ne smijemo da dozvolimo da bilo ko izađe iz Kragujevca sa bodovima ili, ako to učini, moramo bar da ga propisno namučimo. Mislim da je realna priča - ne smijemo da izgubimo kući. Budućnost jeste tvrd orah, pobijedili smo ih u pripremnom periodu, i oni su nas, ali imamo mi svoju šansu u nedjelju. Moramo da uđemo u utakmicu skoncentrisani. Uz dobru igru i podršku sa tribina, nadam se da možemo da savladamo Budućnost", dodao je Marko Marinović i pozvao navijače da u što većem broju ispune "Jezero" u nedjelju od 19 časova.

Ekipa Budućnosti do sada je u ABA ligi ostvarila četiri pobjede uz dva poraza i zauzima četvrto mjesto na tabeli ABA lige, dok su Kragujevčani ove sezone upisali polovičan skor (3-3).

(MONDO, foto: ABA liga)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC