• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević o sudijama, Obradović o navijačima

Trener Partizana čestitao Fenerbahčeu na pobjedi, ali i istakao da mu nije jasno zašto je tako jakoj ekipi potrebna pomoć od strane arbitara.

 Vujošević o sudijama, Obradović o navijačima Izvor: MONDO

Duško Vujošević vodio je Partizan nepunih 22 minuta na meču protiv Fenerbahčea, a zatim je zaradio drugu tehničku grešku zbog čega je morao da napusti klupu.

Poslije meča istakao je da je Fenerbahče zasluženo slavio, ali je iznio niz kritika na račun arbitara.

"Čestitam Fenerbahčeu na pobjedi. Odigrali smo prvo poluvrijeme jako dobro i to protiv veoma kvalitetnog tima. Ali zaista mi nije jasno zašto im je potrebna organizovana pomoć od strane sudija... Naročito mi nije jasno šta je sudija Perez radio, a to mu nije prvi put. Onaj ko ga delegira, ne znam ko ih bira, još je gori od njega. Jer po svemu što smo vidjeli on nema puno veze sa košarkom... Sudije su postale važniji od igrača i trenera, a ovo suđenje je sramota i ovi što delegiraju i vode ligu treba dobro da se zamisle gdje to vodi. Ipak, to nema veze sa šutom Fenerbahčea u drugom poluvremenu, koji nam je ubacio osam trojki", rekao je Vujošević.

"Imam previše iskustva da znam da ne treba da pričam mnogo protiv sudija, i suzdržavam se dok ne dođe do situacija kao što je bio slučaj na meču protiv Fenerbahčea", dodao je trener Partizana.



Željko Obradović rekao je poslije meča da je Partizan odigrao odlično u prvom poluvremenu, ali da je njegov tim u nastavku uspio da se trgne, odigra mnogo bolje i preokrene.

"Partizan je u prvom poluvremenu igrao agresivno u skoku i odbrani, brže i angažovanije od nas, i mi nismo mogli da odgovorimo na to. Znali smo da će publika nositi Partizan i zato sam rekao svojim igračima da moraju da budu hrabriji. Bilo je nekih negativnih stvari, o kojima ćemo pričati, ali čestitam svojim igračima na još jednoj pobjedi i jer smo u drugom poluvremenu odigrali bolje. Tokom prvih 20 minuta sve što smo pripremali nije urodilo plodom na terenu, i na poluvremenu sam morao da trgnem ekipu. Oni su nakon toga uspjeli da odigraju mnogo bolje",
rekao je Obradović poslije meča.

Uprkos tome što nema običaj da izdvaja pojedince, trofejni stručnjak istakao je igru mladog Kenana Sipahija.

"Taj momak ima samo 18 godina, a igra kao da ima 30. Bio je najhrabriji na terenu", dodao je Obradović.

Srpski trener posebno je zahvalio publici u Pioniru na srdačnom dočeku.

"Hvala navijačima na dobrodošlici, to mi je veoma važno, jer je ovo moj grad. Ipak, kada počne utakmica moraš da radiš svoj posao, nije lako... Ali, čestitam navijačima što iz godine u godinu pomažu Partizanu da postiže bolje rezultate", dodao je Obradović i poželio Partizanu mnogo sreće u nastavku Evrolige.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC