• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Opet taj Liliard!

Ima jedan novi dečko čije ime treba da zapamtimo - zove Dejmian Liliard, igra za Portland i mnogo voli da pogađa uz zvuk sirene.

 NBA: Opet taj Liliard! Izvor: MONDO

Zapravo, mnogi već znaju za njega, jer je ovo njegova druga NBA sezona, a već u prvoj je nagovijestio ogroman potencijal. Ove sezone, nameće se kao nova zvijezda lige.

Ono što rijetko ko uspije, on je uradio, dvije noći za redom donio je pobjedu svom timu u posljednjoj sekundi meča. Prvo je to uradio na gostovanju u Detroitu , a noćas je ponovio u Klivlendu gdje je Portland pobijedio sa 119:116, poslije produžetka. Liliard je meč završio sa 36 poena, 8 skokova i 10 asistencija (osam trojki).

Uživajte.

Lejkersi daju znake života, pošto su uz 21 poen Kobija Brajanta savladali Memfis sa 96:91. Jedan Gasol opet je bio najbolji na terenu.Ovog puta bio je to onaj stariji, iz Los Anđelesa Pau, koji je meč završio sa 21 poenom i 9 skokova. Njegov brat Mark nije igrao za Memfis zbog povrede.

Andre Iguadala vratio se na teren poslije pauze zbog povrede i predvodio svoje Voriorse do nove pobjede. Golden Stejt je rezultatom 104:93 pobijedio Nju Orleans, a najbolji na terenu ponovo je bio Stiven Kari sa 28 poena. Nemanja Nedović proveo je na terenu 3 minuta, uputio je dva šuta ka košu, ali ostao bez učinka.

Šarlot je na svom terenu bio bolji od Sakramenta sa 95:87, prekinuvši tako seriju od tri uzastopna poraza. Najbolji u redovima Šarlota bio je Kemba Voker sa 24 poena, dok je u
poraženoj ekipi najefikasniji bio Demarkus Kauisis sa 30 poena, a uz to je zabilježio i čak 17 skokova.

Oklahoma je pobijedila Denver sa 105:93 i tako upisala 20. pobjedu od početka sezone iz 24 meča, što im je najbolji start sezone još od 1993. godine.

Košarkaše Oklahome je do pobjede predvodio Kevin Durent sa 30 poena, dok je Rasel Vestbruk dodao 21. U redovima poražene ekipe najefikasniji je bio Džej Džej Hikson sa 20 poena.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Tony Dejak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC