• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raško Katić: Zvezdo, hvala ti za sve!

Sa Partizanom je osvajao titule, igrao Evroligu, ali kaže da mu je Crvena zvezda najviše dala. "Ne 'kupujem' nikog, samo kažem ono što osjećam".

 Raško Katić: Zvezdo, hvala ti za sve! Izvor: MONDO

Raško Katić je jedan od igrača koji je silno napredovao posljednjih godina. Na kraju krajeva, dogurao je i do reprezentacije Srbije pod palicom Dude Ivkovića.

Bez ikakve dileme, Katićev dolazak u Partizan prije dvije godine bio je za njega potez karijere. U Partizanu je imao solidnu minutažu, radio je u sistemu, igrao je jake evroligaške mečeve, osvajao trofeje... Spletom raznih okolnosti poslije Partizana ponovo je došao u Crvenu zvezdu Telekom.

Sada kaže da mu je taj klub dao najviše!

"Sa raznim klubovima sam doživio razne lijepe trenutke, svaki je specifičan i vezan za određeni zivotni period. Valter Tajgersi su mi dali neopisivo mnogo. Hemofarm, prelijep period. Partizan - dvije godine, pet titula i mnogo lijepih stvari. Međutim, ne zato što trenutno igram za taj klub, već zato što je realnost - Crvena zvezda mi je do sada dala najviše. Izvukla me je iz Kragujevca i iz anonimnosti, da bi nekako. nakon niza godina i nezavršenog posla, vratila se i podarila mi najbolje sezone, poslala me u reprezentaciju i dala to što mi je nedostajalo. Hoću samo da kažem HVALA", napisao je Katić na svom Instagram profilu.

On je potom pokušao da objasni da mu nije ideja da se bilo kome "dopadne" ili da se nameće, već da govori iskreno.

"Da se ne bi shvatilo pogrešno, kao neka patetika ili ne znam šta već, moram da kažem da sam napisao ovo u skraćenoj verziji i da nema nikakve veze sa 'kupovinom' nekoga ko će eventualno pročitati. Jednostavno sam želio da kažem glasno ono što mislim",
napisao je centar Zvezde.

Katić ima 33 godine, a profesionalnu karijeru počeo je u kragujevačkoj zastavi. On je prvi put u Crvenu zvezdu došao 2004. godine kad je trener bio Zmagoslav Sagadin, da bi poslije kraće epizode u Turskoj igrao četiri godine u Njemačkoj za ekipu Valter Tajgers.

Potom je odigrao sezonu u Hemofarmu i još dvije u Partizanu prije nego što se 2012. vratio u Zvezdu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC