• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea se porazom oprostila od Evrokupa

Košarkaši Igokee poraženi su u Moskvi od Himkija rezultatom 80:67 u poosljednjem kolu Grupe E Evrokupa. Raspoloženi Dozet ubacio 20 poena.

 Igokea se porazom oprostila od Evrokupa Izvor: MONDO

Igokea je završila učešće u Evrokupu. Poslije odigranih deset kola Aleksandrovčani su se oprostili od ovog takmičenja zauzevši posljednje mjesto u Grupi E sa skorom 3 pobjede i sedam poraza, koliko ima i rumunski Asesoft uz nešto bolju koš razliku.

Meč u Moskvi, koji nije imao rezultatski značaj pošto je već bilo poznato da Himki, Hapoel i Karšijaka idu dalje, prelomljen je u drugoj četvrtini kada se domaća ekipa serijom 12:0 sa 32:30 odlijepila na 44:30 krajem prvog poluvremena koje je završeno rezultatom 45:32.

Favorizovana ekipa Himkija nastavila je u istom ritmu i u trećoj četvrtini i u jednom trenutku imala i „plus 20“, ali je ekipa Milutina Latinčića, predvođena raspoloženim Milanom Dozetom do kraja ovog perioda spustila razliku na podnošljivih 60:52.

Aleksandrovčani, u čijim redovima nije bilo najnovijeg pojačanja Lensa Vilijamsa koji nije registrovan za mečeve Evrokupa, nije međutim uspjela da u potpunosti vrati neizvjesnost iako je još jednom prišla na „minus sedam“ – 65:58.

Moskovljani su rutinski priveli meč kraju i na kraju slavili sa 80:67, uz dobre partije Sergeja Monije i Marka Popovića koji su postigli po 17 poena, dok su kod Igokee najefikasniji bili Milan Dozet sa 20 postignutih poena, Teri Gipson sa 11 poena te Branko Jorović koji je upisao 10 poena i isto toliko skokova.

Rezultati 10. Kola Grupe E:

Himki- Igokea 80:67

Hapoel – Karšijaka (u toku)

U utorak:

Lukoil – Asesoft 92:77

(MONDO, Foto: Arhiva/Igokea.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC