• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Palo pomirenje "Alkatraza" i "Zabranjenih"!

Sveti Nikola ili šta već, tek do večeras zaraćene navijačke grupe Grobara počele su da "komuniciraju" i navijaju zajedno.

 Palo pomirenje "Alkatraza" i "Zabranjenih"! Izvor: MONDO

Izgleda da su se najave obistinile!

Na Svetog Nikolu, uoči početka i naročito poslije podbacivanja na "sudbonosnoj" utakmici košarkaša Partizana u ovogodišnjoj Evroligi, dvije do večeras ljuto zavađene grupe Grobara, "Alkatraz" i "Zabranjeni", počeli su da "komuniciraju", odnosno navijaju sinhronizovano, zajedno...

Reporter MONDA iz "Pionira" javlja da su prvi "znaci" pomirenja ove dvije grupe, koje su zaratile još 2011. godine, navodno oko borbe za "prevlast" na Jugu, mogli da se primijete pre početka utakmice kada su "Zabranjeni" počeli da skandiraju ime Partizanovog večerašnjeg rivala, bratskog ruskog tima CSKA Moskva, a "Alkatrazi" prihvatili sa oduševljenjem.

Drugi "signal" stigao je sa suprotne strane, kada se začulo: "Javi se, Zapad", što su sa odobravanjem prihvatili "Zabranjeni".

Potom su tokom prve četvrtine obje tribine zapjevale: "Pravda za Grobare".

Posljednja sumnja u ovakav ishod "pomirenja" nestala je kada su "Zabranjeni" počeli da skandiraju: "Ivan!", a "Alkatrazi" odgovorili sa: "Perović!"

Inače, Ivan Perović, član "Zabranjenih" ubijen je 22. oktobra 2011. godine, navodno u oružanom obračunu sa članovima "Alkatraza".

U ovom ujedinjenju, dvije frakcije Grobara složile su se i u jednoj ne baš pohvalnoj stvari, a to je sada već standardno vrijeđanje jednog od najboljih košarkaša Srbije, Miloša Teodosića.

Prije utakmice, u navijačkim krugovima, pričalo se o tome da će pomirenje biti uslovljeno "sklanjanjem" grupe "Alkatraz" sa dominantne pozicije na Istoku "Pionira", ali se ispostavilo da to nije tačno, jer na starom mjestu i dalje stoji zastava ove svojevremeno zabranjivane navijačke grupe.

Kako i zašto su se stvari između dvije grupe smirile u kratkom roku vjerovatno će moći da se čuje u danima koji dolaze, ali nije prošlo mnogo prije posljednjeg žestokog okršaja ove dvije frakcije. Bilo je to tokom 145. "vječitog derbija" u fudbalu, početkom novembra, na stadionu Crvene zvezde, kada su se Grobari međusobno gađali stolicama i bakljama.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC