• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić: Partizan je neuništiv

Sportski direktor crno-bijelih ocijenio je da klub poput Feniksa, jer kada je najteže uvijek pronađe rješenje. Očekuje bolje igre u Top 16 Evrolige.

 Todorić: Partizan je neuništiv Izvor: MONDO

Partizan je izborio plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Uprkos porazu od CSKA kod kuće u posljednjem, 10. kolu po grupama (62:73), šampion Srbije i ABA lige nastavlja takmičenje u najelitnijem evropskom takmičenju.

"Plasman u Top 16 je veliki uspjeh koji je malo ko očekivao. Možda samo mi i naši navijači, zbog svega što se dešavalo kada je počela Evroliga. Naročito poslije utakmice u Moskvi, kada smo izgubili prvog plejmejkera do kraja sezone. Partizan je, međutim, dokazao da je poput Feniksa, faktički neuništiv i da skoro uvijek nađe rješenje", rekao je Dragan Todorić, sportski direktor Partizana.

Crno-bijeli će sigurno biti dio evropske elite do polovine aprila, a sportski direktor kluba iz Humske smatra da će igrači iz meča u meč pružati sve bolje partije.

"Idemo dalje. Najbitnije je da ćemo imati još 14 velikih utakmica i da će to biti najbolja škola za naše mlade igrače. Mislim da ćemo igrati bolje nego do sada. Nemamo nikakvo opterećenje i svaka pobjeda biće veliki uspjeh za nas. Nadam se da ćemo igrati u Kombank areni i da će nas publika i dalje pratiti, jer da nije njih, ne znam da li bismo ovo napravili. Hvala i igračima i stručnom štabu na svemu do sada".

Partizan paralelno dobro igra i u ABA ligi, gdje takođe ima najviše ciljeve.

"Možda smo imali jedan kiks u regionalnoj ligi, ali mislim da ove sezone dobro guramo i na tom polju. Čekaju nas dva važna gostovanja, Cedeviti i Igokei, i ako tu izvučemo živu glavu, mislim da ćemo se približiti i drugom cilju ove sezone, a to je plasman na završni turnir", rekao je Todorić.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC